Ποια χορεύει καλύτερα, η Katy Perry ή η Μαρίνα Πατούλη; - Orlando Bloom & Γιώργος Ντάβλας τις συνοδεύουν (βίντεο)

Πέρασαν όμορφες βραδιές

Η Μαρίνα Πατούλη διασκέδασε στη Μύκονο και η Katy Perry σε φεστιβλαλ! Ποια χορεύει καλύτερα;

Ας ξεκινήσουμε από την φιλόλογο που επισκέφτηκε το αγαπημένο της νησί και πέρασε ένα όμορφο βράδυ, μαζί με καλή παρέα.

«Μοναδική βραδιά με αγαπημένους φίλους στο κάλεσμα της @soulaliakou στο #CavoTagoo για το καλωσόρισμα της θερινης περιόδου! Καλή σεζόν για όλους μας!!!@Davlas_Pr» έγραψε σε ανάρτηση που έκανε η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής.

Στο βίντεο την βλέπουμε να χορεύει και να τραγουδάει μαζί με τον καλο της φίλο και expert των δημοσίων σχέσεων, Γιώργο Ντάβλα, το «Είσαι παιδί μου Πειρασμός»

Όσο για την Katy Perry, η 37χρονη σταρ διασκέδασε σε κάποιο φεστιβάλ, με τον αγαπημένο της Orlando Bloom να δημοσιεύει ένα σχετικό βίντεο στο Instagram.

«Μαγική μαμά» έγαρψε στην ανάρτησή του ο 45χρονος Βρετανός ηθοποιός, αφού στο κλιπ βλέπουμε την αρραβωνιαστικιά του να χορεύει ντυμένη σαν νεράιδα, φορώντας μια κάπα που έμοιαζε με φτερά και ένα στεφάνι με led φωτάκια.

Με το post του ο Bloom έβαλε και ένα τέλος σε φήμες που ήθελαν την σχέση του ζευγαριού να περνάει κρίση, αφού το γεγονός ότι εδώ και καιρό δεν είχαν αναρτήσει κάτι ο ένας για τον άλλο, στα social media, έκανε τους θαυμαστές τους να μιλούν για χωρισμό.

Παράλληλα η τραγουδίστρια και κριτής του American Idol είχε εμφανιστεί στο μουσικό show, χωρίς να φορά το 5 εκατομμυρίων δολαρίων δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο καλός της, κάτι που ενίσχυσε τις φήμες.   Να σημειωθεί πως το ζευγάρι, καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη του Daisy το 2019.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ