Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νευρικότητα, βιασύνη και υψηλούς τόνους στην επικοινωνία, μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Το σπουδαίο νέο της Τετάρτης είναι η είσοδος του Δία στον Κριό. Μπορείτε να διαβάσετε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η σπουδαία πλανητική αλλαγή είτε ως ζώδιο είτε ως ωροσκόπος στο αφιερωματικό μου άρθρο πατώντας  εδώ.

Κατά τα άλλα, οι κύριες όψεις της Σελήνης είναι η αντίθεση της από την Παρθένο με τον Άρη στους Ιχθύς που δημιουργεί νευρικότητα, βιασύνη και υψηλούς τόνους στην επικοινωνία, ένα τρίγωνο με τον Ήλιο που βοηθά να διορθώσουμε κακώς κείμενα στη συμπεριφορά ή στις σχέσεις μας και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις βραδινές ώρες που αφενός μας κάνει να δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε σε κουραστικές δραστηριότητες και αφετέρου μας δημιουργεί μια αίσθηση ασάφειας. 

ΚΡΙΟΣ

Την τελευταία φορά που ο Δίας επισκέφθηκε το ζώδιο σας ήταν 12 χρόνια πριν κι από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν και πολύ περισσότερα σας δυσκόλεψαν τα προηγούμενα χρόνια. Από σήμερα όμως επιστρέφει στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε. Την επιρροή του Δία στο ζώδιο σας αναλύω διεξοδικά στο άρθρο μου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Με την επιρροή του εξελίσσεστε, σημειώνετε πρόοδο και διαμορφώνετε με διαφορετικό τρόπο τις συνθήκες στη ζωή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

πλανήτη Δία στο ζώδιο του Κριού, ένα ζώδιο πριν το δικό σας. Φυσικά αναλύω διεξοδικά την επιρροή του Δία στον Κριό και για τα δύο διαστήματα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτή η επίδραση λειτουργεί τις περισσότερες φορές σαν ένας φύλακας άγγελος που σας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δραστηριότητα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι ωφέλιμη για σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι σήμερα ο Δίας βρισκόταν στον τομέα της καριέρας φέρνοντας σε κάποιους από σας ευκαιρίες να δείτε αυτό τον τομέα με ένα διαφορετικό τρόπο, μολονότι οι περιορισμοί εξαιτίας των συνθηκών ή άλλων παραγόντων ίσως  να μη βοήθησαν τελικά να έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε. Τώρα το αφήνετε όλο αυτό πίσω σας και με διαφορετική πίστη στις δυνατότητες σας θα κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας.

Από σήμερα κιόλας ο Δίας στον Κριό, όπως αναλύω στο άρθρο μου το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, μέσα στον τομέα που κυβερνά τους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ