Θεοχάρης Ιωαννίδης: ''Σε ένα βράδυ μου έφυγαν όλα τα μαλλιά - Ξύπνησα φαλακρός, ξαναβγήκαν όλα άσπρα! Βίντεο

 O ηθοποιός δε διστάζει να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε όταν έπεσαν τα μαλλιά του...

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που αυτή την περίοδο παρουσιάζει την εκπομπή  «Night Out», βρέθηκε καλεσμένος  στην εκπομπή «Στούνιο 4» και μίλησε  στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν σε ηλικία 19 ετών έχασε τα μαλλιά του λόγω άγχους, καθώς και για το ότι όταν ξαναβγήκαν ήταν λευκά.

 

 

 

 

 

«Είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Ακριβώς όπως τα βλέπετε σήμερα. Μπορεί να έχουν σκουρίνει και λίγο. Ήταν πολύ άσπρα. Όταν ξεκίνησα τη μυθοπλασία εδώ, μου τα έβαφαν γιατί έκανα τον 20άρη. Στους “Λατρεμένους μου Γείτονες” έκανα τον 20άρη, δεν μπορούσα να έχω άσπρα μαλλιά.

 

 

 

 

Ήμουν κάθε δύο εβδομάδες με τη ρίζα. Με κούραζε πάρα πολύ αυτό. Στο “Μπρούσκο” στην τρίτη σεζόν τους είπα ότι αυτός ο ρόλος θα μπορούσε να έχει κι άσπρα μαλλιά. Τους μίλησα, τους έπεισα κι άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα» εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε ότι:

 

 

«Ήταν πολύ άβολο. Σε ένα βράδυ έφυγαν όλα τα μαλλιά. Κοιμήθηκα και ξύπνησα έτσι το πρωί. Έφευγαν τούφες. Δεν είναι ότι ξυπνάς ξαφνικά φαλακρός. Ξαφνικά ξυπνάς και φεύγουν οι τούφες. Τρόμαξα.

Ήμουν με τους γονείς μου. Τους αισθανόμουν φρικαρισμένους για να μην πάθω εγώ κάτι ψυχολογικό. Υπήρχε ψυχραιμία.

Πήγα έκανα τα πάντα. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα όταν μου είπαν ότι είναι καλό να βγαίνει ένας στρεσογόνος παράγοντας στα μαλλιά. Τη δεύτερη φορά δεν με πείραξε καθόλου»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ