Έιντριαν Πέιν: Σοκ με την δολοφονία του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού - Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ

Ήταν μόλις 31 ετών... 

Τον θάνατο του Έιντριαν Πέιν σε ηλικία 31 ετών μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Έιντριαν Πέιν μέτρησε δύο θητείες στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το 2018 και το 2019 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα Κύπελλο Ελλάδας με την πράσινη φανέλα.

ΑΠΕ/EPA

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Έιντριαν Πέιν πυροβολήθηκε εν ψυχρώ σε περιοχή του Ορλάντο τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) με τις τοπικές Αρχές να ανακοινώνουν πως ένας άνδρας δολοφονήθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα, χωρίς όμως να δίνουν στη δημοσιότητα το όνομά του.

ΑΠΕ/EFE

Οι έρευνες συνεχίζονται με τις Αρχές να έχουν ήδη στα χέρια τους τον ύποπτο για τη δολοφονία αναφέρει το ΑΠΕ.

 

ΑΠΕ/EPA

Η είδηση του θανάτου του Έιντριαν Πέιν αρχικά έγινε γνωστή μέσα από "tweet" του πρώην NBAer Τζάρεντ Σάλιντζερ, ενώ λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος Κρις Σολάρι με έδρα το Ντιτρόιτ με δικό του "tweet" ανέφερε μετέδωσε επίσης τη θλιβερή είδηση.

ΑΠΕ/EPA

 

Η ιστοσελίδα "Detroit Free Press" ανέφερε εν συνεχεία πως έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος είχε γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 1991.   

 

 

Ο Πέιν φόρεσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς (2014-15), των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2015-17), των Ορλάντο Μάτζικ (2017-18) στο ΝΒΑ. 

ΑΠΕ/EFE

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Όραντζ Κάουντι:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς.

Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ