Περίμενε 9 χρόνια για να παραλάβει τις μοσχαρίσιες κροκέτες του! Ιαπωνικό κρεοπωλείο δέχεται παραγγελίες έως και 30 χρόνια μετά (φωτό)

Φτιαγμένες από το περίφημο πανάκριβο κρέας kobe beef

Μπορείς να περιμένεις στην ….ουρά από 3 χρόνια εώς και 30 χρόνια!

Από το 1918 που άνοιξε αυτός ο κρεοπώλης στην Ιαπωνία ξεχωρίζει για μία λιχουδιά: Κροκέτες μοσχαρίσιες από το περίφημο πανάκριβο  κρέας kobe beef.

Όσοι δοκιμάσουν τις κροκέτες από το Meat & Delicatessen Asahiya  θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Photo: asahiya-beef.com

Στο φως της δημοσιότητας όμως - τόσο η αναμονή όσο και όλο το μυστήριο γύρω από αυτές τις περίφημες πεντανόστιμες μοσχαρίσιες κροκέτες - ήρθε πριν από λίγο καιρό χάρις στο tweet ενός Ιάπωνα ο  οποίος έγραψε: «επιτέλους μόλις παρέλαβα μετά από εννέα χρόνια την παραγγελία μου».

Ήταν λογικο να αναρωτηθούν όσοι διάβασαν αυτό το tweet γιατί περίμενε υπομονετικά 9 ολόκληρα χρόνια για να φάει αυτή την λιχουδιά.

Αποδείχτηκε λοιπόν ότι το κόστος της είναι χαμηλό σε σχέση με πολλά άλλα γιαπωνέζικα gourmet προϊόντα που συνήθως πουλιούνται σε εξωφρενικές τιμές.

Photo: asahiya-beef.com

Η τιμή του είναι μόλις 20$ αλλά επειδή παρασκευάζουν μόνο 200 κομμάτια την ημέρα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ζήτηση με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένει κάποιος ακόμη και 30 χρόνια! 

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κάντε την παραγγελία σας τώρα για να παραλάβετε από το 2050 και μετά χα χα…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ