Φοβόταν την έξωση και… παντρεύτηκε την γάτα της! Με σμόκιν στον γάμο η 49χρονη Deborah (φωτό & βίντεο)

Είχε ήδη αναγκαστεί να αποχωριστεί τρια κατοικίδια

Μια γυναίκα από τη Βρετανία βρήκε έναν μάλλον ιδιαίτερο τρόπο για να μην αποχωριστεί την αγαπημένη της γάτα, την οποία και παντρεύτηκε!

Ο λόγος για την Deborah Hodge. Η 49χρονη έχασε την την δουλειά της ως life coach και φοβόταν ότι ίσως να μην μπορέσει να πληρώσει το επόμενο ενοίκιό της με αποτέλεσμα να της κάνουν έξωση.  Έτσι για ακόμα μια φορά θα έπρπεπε να ψάξει για σπίτι και μάλιστα με ιδιοκτήτες φιλικούς προς τα κατοικίδια. 

Τότε λοιπόν της ήρθε η ίδια να παντρευτεί την India, την 5χρονη γάτα της, κάτι που θα έδειχνε σε κάθε  μελλοντικό ιδιοκτήτη πόσο σημαντικό είναι να μείνουν μαζί.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dish Nation (@dishnation)

 

Ντυμένη με σμόκιν η Deborah παντρεύτηκε την India σε μια πολιτική τελετή που έγινε σε πάρκο του νοτιοανατολικού Λονδίνου. Η India νιαούρισε τους όρκους της μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους της 49χρονης, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών. 

«Είναι ουσιαστικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου μετά τα παιδιά μου.  Θέλω οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες να γνωρίζουν ότι ερχόμαστε ως πακέτο και δεν μπορούμε να χωριστούμε σε καμία περίπτωση, καθώς είναι τόσο σημαντική για μένα όσο τα παιδιά» είπε η ίδια, σύμφωνα με το metro.co.uk.

«Δεν είχα τίποτα να χάσω και τα πάντα να κερδίσω, οπότε παντρεύτηκα τη γάτα μου. Θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι τρελή, αλλά δεν είμαι» συμπλήρωσε.

«Αρνούμαι να την αποχωριστώ. Προτιμώ να ζήσω στους δρόμους παρά χωρίς αυτήν» πρόσθεσε ακόμα η 49χρονη η οποία στο παρελθόν είχε αναγκαστεί να αποχωριστεί μερικά από τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Όσο ζούσε στο προηγούμενο σπίτι της η  Deborah αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα δύο χάσκι της, τη Siri και τη Starshine, όταν ο ιδιοκτήτης της την απείλησε με έξωση. Αφού μετακόμισε στο τωρινό της σπίτι, πριν από πέντε χρόνια, ο ιδιοκτήτης της είπε να αφήσει τον Jamal,  τη γάτα της ή θα την έδιωχναν. 

«Μου ράγισε την καρδιά. Τα κατοικίδιά γίνονται μέρος της οικογένειάς και είναι απολύτως καταστροφικό να τα αποχαιρετάς» είπε ακόμα η 49χρονη που κατάφερε τελικά να πείσει τον ιδιοκτήτη, μετά από πολλά email να την αφήσει να πάρει άλλη μια γάτα. Η India ήρθε στην οικογένεια το 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ