Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το να έχουμε ξεκάθαρα όρια είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό στη σημερινή μέρα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη στάση του Ερμή στους Διδύμους, ο οποίος θα γυρίσει ανάδρομος μεθαύριο απορρυθμίζοντας από σήμερα κιόλας τα θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, δημιουργώντας ένα πλαίσιο καθυστερήσεων, αναβολών και παρεξηγήσεων στην καθημερινότητα μας. Πάντα οι πρώτες μέρες της στάσης για να γυρίσει ανάδρομος και οι τελευταίες πριν γυρίσει ορθός είναι και οι πιο ενοχλητικές ή απρόβλεπτες. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος σήμερα και ξεκινά έτσι ένα διάστημα που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και γενικώς στις επαφές και στις δοσοληψίες στην καθημερινότητα σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τον Λέοντα, σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα είναι βοηθητική ως ένα βαθμό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γενέθλια σας ως τώρα μάλλον σας έχουν κουράσει με διάφορα ουρανοκατέβατα με τη δουλειά ή το σπίτι και κυρίως με αρκετές έγνοιες σε θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σας σχέσεις. Βλέπετε φέτος είναι «ιδιαίτερα» γενέθλια, αφού τα γιορτάζετε μέσα σε εκλείψεις. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα με τον Ερμή να μπαίνει φαινομενικά σε στάση και να αρχίζουν τα παρατράγουδα στην επικοινωνία. Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραμένει στον Λέοντα και στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε φαινομενική στάση σήμερα στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας τον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κι εσείς πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο σε σχέση με αυτά που λέτε όσο και με την οδηγική σας συμπεριφορά. Με τη Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας φαίνεται ότι μπορεί να έχετε ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι για να τα προλάβετε όλα, αλλά και να μην έχετε προβλήματα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ