Από τη μαμά του Jeff Bezos στην κούκλα Εριέττα Μαυρουδή, μητέρα της Ναταλίας Γερμανού - όλες υπέροχες! (φωτό)

Οι ευχές τους για την Γιορτή της Μητέρας

Έλληνες και ξένοι διάσημοι τίμησαν την Κυριακή 8 Μαίου την Ημέρα της Μητέρας δημοσιεύοντας τρυφερά μηνύματα στα social media.

Ο 58χρονος δισεκατομμυριούχος Jeff Bezos δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες τον βλέπουμε αγκαλιά με την αγαπημένη του μαμά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

«Μαμά, δεν έχω ιδέα πώς έκανες αυτό που έκανες. Μας κράτησες ασφαλείς μέσα στην καρδιά σου. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι τη δύναμή σου και για όλες τις θυσίες που έκανες. Σ'αγαπώ» έγραψε στην ανάρτησή του.

Συνεχίζουμε με την Kim Kardashian που δημοσίευσε στο Instagram οικογενειακές φωτογραφίες με την μητέρα της kris Jenner, τα παιδιά της, την γιαγιά της, αλλά και τις αδερφές της με τα δικά τοους παιδιά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

«Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις καταπληκτικές γυναίκες που κάνουν τη δυσκολότερη δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο να φαίνεται τόσο αβίαστη! Όλες με εμπνέετε κάθε μέρα ?» έγραψε στο post της.

Χρόνια πολλά στην αγαπημένη της μαμά Marie Blanche Bierlein είπε μέσα από το Instagram και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου έγγραψε στο post της:

«Χρόνια πολλά Μαμασίτα! Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι για την Ημέρα της Μητέρας - Περπατώντας, μιλάτε, μαγειρεύετε, γελάτε, χορεύετε, προπονείστε, ακόμα και παίζοντας «ντύσιμο»… κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ! Σήμερα σε γιορτάζω και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες - πάνω από όλα αγάπη και αγάπη για τη ζωή.

Είσαι πάντα η πιο λαμπερή γυναίκα στο δωμάτιο, αλλά όμως, καθημερινά, περπατάς προσεκτικά κατά μήκος του ποταμού, προετοιμάζεις τα απίστευτα γεύματά σου, χορεύεις στην κουζίνα, χαμογελάς και λες γεια σε όλους όσους διασχίζουν το δρόμο σου και εκτιμούν τα μικρά πράγματα που , με έμαθες ότι είναι αυτά που κάνουν τη ζωή πολύτιμη. Αυτό και να προσέχετε την υγεία σας και να είστε πάντα ευγενικοί.

Τιμώ όλες αυτές τις στιγμές. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Πολλές φορές! Gracias Mami .. for Everything. Χρόνια πολλά σε ΟΛΕΣ τις μητέρες. ?».

Την αγαπημένη της μανούλα θυμήθηκε και η Μιμή Ντενίση που δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία την οποία και συνόδευσε με τα εξής λόγια:

«Η γιορτή της μητερας!!! Παντα γιορτάζαμε με την υπέροχη μανουλα μας σπιτι!! Με τις μαγειρικές της κ τα λουλούδια κ τα δωρα της!! Ελπίζω να μας βλέπει από τον ουρανό κ να χαμογελάει. Προσπαθούμε κ εγώ κ η αδερφή μου να της μοιάσουμε. Να είμαστε στήριγμα κ προτυπο για τα παιδια μας. Την Μαριτινα μου κ τον Θανάση μας της αδερφής μου Σοφίας!!

Η μάνα είναι τι στήριγμα η βάση το προτυπο .. το ιερό!! Ο νους μου κ η αγαπη μου σήμερα είναι σε όλες τις μανούλες που υποφέρουν από τον πόλεμο από την ανέχεια από αδυναμία να μεγαλώσουν τα παιδια τους όπως θέλουν. Κ στα παιδια που πρέπει να αντιλαμβάνονται από νωρίς την αξια αυτής της σχέσης!! Ποσό μας λείπεις μαμα. !! Ποσό τυχερές που σε είχαμε!! Την αγαπη μου σε όλους σας!!».

Η Άντελα Γκερέκου επίσης ανέβασε φωτογραφίες της αγαπημένης της μαμάς.«Χρόνια Πολλά μανούλα!!! Σε ευχαριστω που είσαι πάντα εδώ όταν σε χρειάζομαι! Γεματη πίστη κ δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά!!! Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Τέλος η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε μια φωτογραφία της κούκλας μητέρας της Εριέττας Μαυρουδή. 

«Απ τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά η κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά» Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα.

Μου άνοιξες ορίζοντες. Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν.. Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κι όλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου! Μητέρα που δεν σ αλλάζω με καμμιά ❤️» έγγραψε στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ