Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Σάντρα Βουτσά θυμούνται τις μανούλες τους (φωτό)

Οι τρυφερές φωτογραφίες από το παρελθόν

O Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Σάντρα Βουτσά, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, που είναι σήμερα 8 Μαίου, θυμούνται τις αγαπημένες τους μανούλες, οι οποίες δεν είναι πια στη ζωή.

Ειδικότερα δημοσίευσαν στις σελίδες τους στο Instagram ορισμένα κλικς από το παρελθόν, τα οποία και συνόδευσαν με γλυκά λόγια.

Ξεκινάμε από τη  Πρωτοψάλτη που ανέβασε μια Vintage φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε μωρό στην αγκαλιά της μαμάς της, ενώ σύμφωνα με το post είναι ένα στιγμιότυπο που τραβληχτηκε τον Μάιο του 1956.

«Μαμά ,η ωραιότερη λέξη στο κόσμο … Το Μαρικάκι μου . Δορυφόρος για πάντα στη καρδιά ,στη ψυχή και στο μυαλό μου . #mymom #alexandria #egypt #memories #mom Tbs :1956 #may Η γιορτή της πρέπει να είναι κάθε μέρα …?» έγραψε η αγαπημένη καλλιτέχνης.

Η Σάντρα Βουτσά δημοσίευσε από πλευράς της μια κοινή της φωτογραφία με την δίκη της μητέρα, Έρρικα Μπρόγιερ.

«....Απο τον κόσμο των γρίφων,φεύγω ήσυχη. Αναμαρτητη :αξεδιψαστη στο άγγιγμα του θανάτου, πάω ψυχωμένη. Φευγω ήσυχη...”(Κικη Δημουλά) Για την Μαμά μου.....?????Σ’αγαπαω Μαμά μου!!!♥️» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Τέλος ο Γιώργος Νταλάρας συνόδευσε την δική του ανάρτηση με τους στίχους του Μίλτου Σαχτούρη, ενώ πρόσθεσε στο Post του και το βίντεο με τραγούδι εκείνου και του Νίκου Πλατύραχου «Γύρισα Ξαναγύρισα».


«ΜΑΝΑ ‘’Ἔψαχνα νὰ βρῶ τὸ σπίτι μου. Οἱ δρόμοι ἦταν γεμάτοι ἐρείπια· μοναχὰ τοίχους πεσμένους καὶ πέτρες ἔβλεπες· κι οὔτε ἕνας ἄνθρωπος δὲν φαινόταν.

Καὶ τότε φάνηκε ἡ ἄρρωστη μητέρα. Ποτὲ δὲν ἦταν τόσο καλά, γεμάτη ἐνέργεια καὶ δύναμη, μὲ πῆρε ἀπ᾿ τὸ χέρι καὶ βρεθήκαμε σ᾿ ἕνα συμπαθητικὸ δωμάτιο, τὸ σπίτι μας.

Ἐγὼ ἔκλαιγα, ἔκλαιγα γοερά... Κι αὐτή: Μὴ κλαῖς, ὁ καθένας μας μὲ τὴ σειρά του’’. #Μιλτος_Σαχτουρης @nikosplatyrachos annadalara @georgiannadalara» διαβάζουμε στο Post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ