Kim Kardashian: Αυτό είναι το δεύτερο θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe με πράσινες παγιέτες - το έβαλε στο Met Gala after party (φωτό)

Το είχε φορέσει η σταρ στις Χρυσές Σφαίρες το 1962

Αφου περπάτησε στο κοκκινο χαλί του Met Gala με το εμβληματικό φόρεμα Jean Louis που φορούσε η Marilyn Monroe για να τραγουδήσει το "Happy Birthday, Mr. President" στον John F. Kennedy το 1962, η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα ακόμα ρούχο της μεγάλης σταρ.

«Για να ολοκληρώσω τη βραδιά μου μετά το Met, είχα την τιμή να αλλάξω το φόρεμα του σχεδιαστή Norman Norell που φόρεσε η Merilyn Monroe στις Χρυσές Σφαίρες το 1962, όπου έλαβε το βραβείο Henrietta For World Film Favorite.

Στην προσπάθειά μου να βρω το φόρεμα με τις χάντρες, που φόρεσα στο Gala, ανακάλυψα ότι το εμβληματικό πράσινο φόρεμα με παγιέτες της Marilyn, που άνηκε στη @heritageauctions.

Το είδα σαν σημάδι, σαν να ευθυγραμμίστηκαν τα αστέρια. Το ότι μπόρεσα να διοχετεύσω τη Μέριλιν που κρύβω μέσα μου, σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, θα είναι πάντα ένα μεγάλο προνόμιο για εμένα» έγραψε η δημιουργός του Skims σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Φωτογραφίες: Instagram

Η Kim Kardashian δεν φάνηκε να πτοήθηκε από τα σχόλια που έγιναν μετά την εμφάνισή της στο Met Gala, καθώς αν και πολλοί την έβαλαν μέσα στους πιο καλοντυμένους της βραδιάς, άλλοι σχολίασαν ότι  «μια σταγόνα ιδρώτας της θα μπορούσε να καταστρέψει ολοκληρωτικά το ύφασμα».

Να σημεωθεί βέβαια ότι μετά την είσοδό της στο event, η Kim άλλαξε και φόρεσε μια ρέπλικα του φορέματος. 

Πώς απέκτησε το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe

Η Kardashian απέκτησε το φόρεμα σε δημοπρασία για 4,8 εκατομμύρια δολάρια (πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια μετά από τέλη) το 2016, σύμφωνα με το Page Six.

Αν και το μουσείο ήθελε να δανείση το φόρεμα στην Kim της απαγόρευσε να  να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο πολύτιμο κομμάτι, με αποτέλεσμα η σταρ να χάσει 16 κιλά με μια εξαντλητική δίαιτα και πρόγραμμα άσκησης για να εξασφαλίσει ότι θα ταιριάζει.

Φωτογραφίες: Instagram

«Είχα αυτή την ιδέα να το βάλω και να το δοκιμάσω, και ήρθαν με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου ταίριαζε, και έτσι τους κοίταξα και είπα να μου δώσουν τρεις εβδομάδες. Έπρεπε να χάσω περίπου 7 κιλά, για να μπορέσω να χωρέσω. Ήταν μια τεράστια πρόκληση, σαν ένας ρόλος κι ήμουν αποφασισμένη.

Φορούσα ειδικό κοστούμι σάουνας δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στον διάδρομο, έκοψα εντελώς τη ζάχαρη και όλους τους υδατάνθρακες και έτρωγα απλώς τα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνη. Δεν λιμοκτονούσα, αλλά ήμουν πάρα πολύ αυστηρή» είπε χαρακτηριστικά η Kim.

«Σέβομαι εξαιρετικά το φόρεμα και τι σημαίνει για την αμερικανική ιστορία», είπε επίσης η Kardashian στη Vogue πριν από το γκαλά. «Ποτέ δεν θα ήθελα να κάτσω με αυτό ή να φάω με αυτό ή να διατρέξει οποιονδήποτε κίνδυνο ότι μπορεί να πάθει κάποια ζημιά και δεν φόρεσαν κανένα είδος  μακιγιάζ σώματος που κάνω συνήθως».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ