45 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Μάιο 2022 - Τrendy γαλλικό μανικιούρ, swirl nails, παστέλ αποχρώσεις

Πάρε ιδέες από τις παραπάνω φωτογραφίες και μη διστάσεις να παίξεις με τα χρώματα ,...

Ο Μάιος έφτασε και είναι μια ακόμη ευκαιρία για μικρές ανανεώσεις. Μια από τις αγαπημένες συνήθειες που ανανεώνουν τη διάθεσή μας άλλωστε είναι ένα ολόφρεσκο μανικιούρ.

Για το λόγο αυτό συγκεντρώσαμε μια συλλογή από προτάσεις για κάθε γούστο, βασισμένες πάντα στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022, που θα σε κάνουν να βγεις με χαμόγελο από το επόμενο ραντεβού σου για νύχια.

Είσαι λάτρης του γαλλικού; Θες ένα διακριτικό μανικιούρ ή μήπως ψάχνεις ένα πολύ εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών που θα τραβήξει αμέσως την προσοχή;

Ότι και αν αναζητάς θα το βρεις στη συνέχεια του μηνιαίου αφιερώματος με nail art inspiration.

Ιδέες για trendy γαλλικό μανικιούρ

Φαίνεται πως όταν μιλάμε για νύχια τον τελευταίο καιρό, όλα ξεκινούν από το γαλλικό μανικιούρ! Και δεν αναφερόμαστε βέβαια μόνο στο κλασικό γαλλικό με τη γαλακτερη βάση και τις λεύκες άκρες, το οποίο αυτή τη στιγμή πάντως είναι κορυφαία τάση, αλλά και στο ανανεωμένο γαλλικό με τις εντυπωσιακές και υπέροχες παραλλαγές του.

Σίγουρα θα έχεις μπει στον πειρασμό να δοκιμάσεις μία ή και περισσότερες από αυτές. Πάρε λοιπόν ιδέες από τις παραπάνω φωτογραφίες και μη διστάσεις να παίξεις με τα χρώματα αλλά και με τα διάφορα στυλ όπως το πλάγιο ή το ανάποδο γαλλικό καθώς και τη διπλή γραμμή.

Μια από τις τάσεις που ξεχωρίζει τη φετινή σεζόν, πέρα από τα rainbow tips, είναι και το πλάγιο γαλλικό με τη μαύρη γραμμή.

Διακριτικά σχέδια νυχιών για chic εμφανίσεις

Ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών μπορεί να προσφέρει αυτή την εντυπωσιακή λεπτομέρεια που θα απογειώσει τη συνολική σου εμφάνιση.

Αυτή την εποχή τα διακριτικά floral σχέδια στα νύχια είναι must και πολλές φορές ακόμη και ένα λουλουδάκι σε ένα νύχι μπορεί να είναι αρκετό, συνδυάζοντας το για παράδειγμα με ένα κομψό γαλλικό.

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα γραμμικό σχέδιο με μεταλλικές λεπτομέρειες. Ή ακόμη να συνδυάσεις το γαλλικό με μονόχρωμα νύχια.

 Όσον αφορά τα χρώματα, το baby blue, το λιλά, το ροζ, το απαλό πράσινο ή κίτρινο και φυσικά όλες οι παστέλ αποχρώσεις, αποτελούν πολύ trendy και όμορφες επιλογές. Ακόμη και ένα βερνίκι νυχιών με γκλίτερ μπορεί να έχει διακριτικό αποτέλεσμα, αναφέρει το beautetinkyriaki

Και φυσικά υπάρχουν πάντα τα swirl nails με τις αφηρημένες καμπύλες που σε μία διακριτική εκδοχή με τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών μπορούν να δημιουργήσουν ένα κομψό αλλά πολύ εντυπωσιακό μανικιούρ.

Εντυπωσιακά nail art σχέδια για τον Μάιο 2022

Και για εσένα που αναζητάς ένα nail art σχέδιο που θα τραβήξει αμέσως την προσοχή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, όπως θα είδες έχουμε ετοιμάσει μια πλούσια συλλογή για nail inspo!

Πρόκειται για νύχια σε έντονα και μη χρώματα, με εκπληκτικά σχέδια. Από τα animal prints μέχρι τα indie nails και από τα floral σχέδια μέχρι οτιδήποτε αφηρημένο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ