Συγκλονίζει η Νατάσα Καλογρίδη: ''Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου, δεν πήγα στην κηδεία του'' - Τι αποκάλυψε για την Ζωή Λάσκαρη

Η απώλεια του πατέρα της, ο έρωτας και ο γάμος

 

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για την σπαρακτική απώλεια του πάτερα της, τα πισώπλατα χτυπήματα, τον γάμο - αστραπή, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο & το σκάνδαλο της ηλικίας της.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ, που ανεβαίνει σήμερα 5 Μάιου στο θέατρο «Αργώ», σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη και μίλησε για τον ρόλο της.

«Στην παράσταση δυο ψυχαναλύτριες, μαμά, την οποία υποδύεται η Αιμιλία Υψηλάντη και κόρη – η Νατάσα Καλογρίδη-, δεν μπορούν να ισορροπήσουν τη σχέση τους. Στη ζωή μου έκανα ψυχανάλυση πριν ξεκινήσω να έχω προβλήματα, για να καταλάβω τι ακριβώς εστί ψυχανάλυση», ανέφερε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

Η απώλεια του πατέρα της, ο έρωτας και ο γάμος

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην ζωή της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου δούλευε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή και βρέθηκε για εκπαίδευση στο Σίδνεϊ, μαζί με τη μητέρα μου. Αργότερα, στα 15 μου, με τον αδελφό μου, επιστρέψαμε στην Αυστραλία μόνοι μας, όπου τέλειωσα το σχολείο & σπούδασα ενδυματολογία. Τον πάτερα μου τον έχασα όταν ήμουν έξι ετών και αυτό ήταν για μένα σταθμός, καθώς ήμουν πολύ δεμένη μαζί του.

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, η απώλεια του πάτερα μου βοήθησε στο να γίνουμε μία γροθιά η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ένα πρωί στα έξι μου ξύπνησα με κακό προαίσθημα, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, είδα τη θεία μου να μιλάει στο τηλέφωνο και μου είπε ψέματα. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δυο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, οδηγούσε και ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε κολόνα, έτσι έφυγε.

Δεν είδα τη μητέρα μου να πενθεί, δεν έδειξε ποτέ μπροστά μας την οδύνη της για να μας προστατεύσει, για να μη νιώσουμε ανασφαλείς», πρόσθεσε.

Για τον θάνατο και την κηδεία του πατέρα της είπε πως, «Δεν πήγα στην κηδεία του πάτερα μου, συνέχισα να του γράφω Γράμματα κάθε μέρα, τα οποία έδινα στο θείο μου για να τα πάει υποτίθεται στο νοσοκομείο. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να θυμηθώ πως μάθαμε τελικά για το θάνατο του, πως μας το είπε η μητέρα μου, δεν το θυμάμαι.

Θυμάμαι ότι έβλεπα στο δρόμο ανθρώπους που έμοιαζαν στον πάτερα μου και έβαζα τα κλάματα χωρίς να το λέω στη μητέρα μου. Τον πάτερα μου πάντα τον νιώθω εδώ, είναι γύρω μου, με προστατεύει! Η μητέρα μου είναι πολύ δυνατή γυναίκα, ένα παιδί απίστευτο, πολύ νέα είχε σχέση με τον Γιώργο Λούβαρη και έμεναν στον Πειραιά, ήταν η πρώτη της σχέση».

 

 

Η Νατάσα Καλογρίδη τοποθετήθηκε σχετικά με τον έρωτα αλλά και τον γάμο.

«Ερωτεύτηκα, έζησα το γάμο, έγινα σύζυγος άλλα όχι μητέρα, και όταν μου τέλειωσε, τέλειωσε και ο γάμος. Στις δέκα μέρες γνωριμίας, μου έκανε πρόταση γάμου στη Φλωρεντία, είπα ναι και ο γάμος ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ήταν τόσο ισχυρό αυτό που έζησα με την απώλεια, που για να πληγωθώ πλέον και να νιώσω κρακ μέσα μου, δεν ξέρω τι πρέπει να συμβεί.

Ξέρω πολλούς που είναι γύρω μας και έχουν πει πράγματα για μένα καθόλου κολακευτικά, άλλα πραγματικά δεν με αφορά», δήλωσε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

«Είχαμε βγει με το αγόρι μου και μία γνωστή μας & όταν πήγα στην τουαλέτα εκείνη είπε πράγματα για μένα τους λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους! Τότε που ζήσαμε το παρανάλωμα του πυρός με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν παραπονέθηκα, που όλοι έκαναν αναπαραγωγή της λανθασμένης ηλικίας μου.

Έλεγαν τότε ότι γιόρταζα τα 55α γενέθλια μου επειδή το wikipedia είχε γράψει ότι είμαι γεννημένη το 1963. Είχαμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τον Λυκουρέζο, το λύσαμε και βρέθηκε τελικά ότι υπάρχει ένα τύπος που αλλάζει την ημερομηνία γέννησης μου», τόνισε σχετικά με την ηλικία της και τον σάλο που είχε ξεσπάσει.

Η σύγκριση με τη Ζωή Λάσκαρη

Τέλος, για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την σύγκριση με την Ζωή Λάσκαρη δήλωσε πως, «φυσικά και πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνεις δεν έχει την ικανότητα να μου χαλάσει τη δίκη μου ιστορία. Δεν με ενόχλησε όταν γινόταν σύγκριση της εικόνας μου με εκείνη της Λάσκαρη, αν επηρεαζόμουν από αυτά θα σήμαινε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα.

Όταν τελειώνει μία σχέση καταφέρνω να έχω καλές σχέσεις. τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στην παράσταση», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ