Eκθαμβωτική η Μόνικα Μπελούτσι στο Μονακό: Την παρουσίασε η εντυπωσιακή Έμυ Λιβανίου στα βραβεία Μαρία Κάλλας (φωτό)

Η Μόνικα Μπλεούτσι και η Έμυ Λιβανίου σε μια υπέροχη σέλφι! 

Στο Μόντε Κάρλο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Έμη Λιβανίου, αφού ήταν η παρουσιάστρια στο Maria Callas Gala & Awards.

Η εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από το θρυλικό gala που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το 1960, όπου η ντίβα της Όπερας, Μαρία Κάλλας μάγεψε το βασιλικό ζεύγος πρίγκιπα Ρενιέ και πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό με τη μοναδική φωνή της.

 

 

Τα βραβεία Maria Callas Monaco Gala & Awards γίνονται στον τόπο που η Diva αγαπούσε περισσότερο, περνώντας μεγάλες περιόδους της ζωής της με τη μεγάλη της αγάπη, τον Αριστοτέλη Ωνάση. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν μάλιστα είναι πως η Μαρία Κάλλας ήταν πολύ καλή φίλη με την Γκρέις του Μονακό και τον Ρενιέ.

Η βραδιά περιελάμβανε και μια μοναδική παράσταση Grand Prix Μουσικής και Όπερας από σπουδαίους διεθνείς καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Δημήτρης Πλατανιάς, η Μυρτώ Παπαθανασίου και η σπουδαία ταλαντούχα καλλιτέχνης Stella Almondo. 

 

 

 

 

 

 

Όπως ήταν φυσικό από την εκδήλωση δεν έλειπε και η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία παρέλαβε και το βραβείο Μαρία Κάλλας. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία μπορντώ μάξι τουαλέτα μεσάτη, με ζαφειρία και διαμάντια ίδιου χρώματος, του Oίκου Cartier, τον oποίο εκπροσωπεί. 

Στο Instagram πέρασε φωοτγραφίες από την λαμπερή βραδιά και έγραψε: '' Σας ευχαριστώ για το βραβείο "Maria Callas Monaco Gala", πραγματικά με συγκινεί βαθιά''. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ