Στην Αθήνα η Εmma Stone: Είδε τον αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, πλάι στον Γιώργο Λάνθιμο -Το σικάτο look στην συνέντευξη τύπου της ταινίας ''Βληχή''

Ήρθε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της ταινία ''Βληχή'' του Γιώργου Λάνθιμου...

Η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν είναι στην Ελλάδα. Η αγαπημένη ηθοποιός, έφθασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα από τη Νέα Υόρκη, μιας και σήμερα είναι η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Βληχή», του Γιώργου Λάνθιμου, στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

 

 

 

Η διάσημη ηθοποιός, παρακολούθησε χθες στο ΣΕΦ το παιχνίδι Ολυμπιακός-Μονακό, μαζί με τον διεθνούς φήμης Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργο Λάνθιμο. 

 

 

 

Φορούσε κόκκινη μάσκα, με το σήμα του Ολυμπιακού, ενώ πανηγύριζε στα καλάθια της ομάδας του Πειραιά. 

Σήμερα, η ίδια παρευρέθηκε στο ΚΠΙΣΝ και την Εθνική Λυρική Σκηνή για την συνέντευξη τύπου της ταινίας. Ήταν πολύ σικάτη, αφού επέλεξε  ένα γκρι γυναικείο oversized κοστούμι, άφησε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες και έκανε ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους. 

Η ταινία ''Βληχή''

 

 

Η Βληχή είναι ταινία ελληνικής παραγωγής του 2022 σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία βιντεοσκοπήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο και πρωταγωνιστούν η Έμα Στόουν και ο Νταμιάν Μπονάρντ.

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της, συνοδεία μουσικών συνόλων, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ