Γεράκος θαύμα! Δείτε στο βίντεο τον 70χρονο δρομέα να τερματίζει κούρσα 100 μέτρων σε 13,47 δευτερόλεπτα

Ξεκίνησε το τρέξιμο μόλις στα 59 του!

Ο Michael Kish, ένας 70χρονος Αμερικανός δρομέας, κατέπληξε το κοινό στην αθλητική διοργάνωση Penn Relays την περασμένη Πέμπτη, τερματίζοντας τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 14 δευτερόλεπτα.

Φανταστείτε να είστε συνταξιούχος και να εμφανίζεστε σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, που προορίζεται κυρίως για αθλητές με άριστη φυσική κατάσταση και να «κλέβετε» την παράσταση.

Αυτό ακριβώς έκανε ο Michael Kish την περασμένη εβδομάδα με την εντυπωσιακή του απόδοση στα 100 μέτρα, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές του και τερματίζοντας με τον εντυπωσιακό χρόνο των μόλις 13,47 δευτερόλεπτων.

Παρόλο που ο χρόνος του Michael Kish δεν πλησιάζει καθόλου το ρεκόρ όλων των εποχών για τα 100 μέτρα ανδρών ηλικίας 70 ετών και άνω που έθεσε ο συμπατριώτης του, ο Αμερικανός Bobby Whilden, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ανώτερων Αγώνων του 2005 (12,77 δευτερόλεπτα), εξακολουθεί να είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα και έκτοτε έχει κερδίσει τον έπαινο εκατομμυρίων ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο Kish ξεκίνησε το τρέξιμο μόλις στα 59 του, ΡΕόταν κάποιος τον συμβούλεψε να δει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Νιου Τζέρσεϊ, σύμφωνα με το odditycentral.com.

Ήταν ήδη μια υπολογίσιμη δύναμη στις αρχές της δεκαετίας του '60, ενώ το 2018, ήταν το ταχύτερο μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας ανδρών στο World Masters Athletics στη Μάλαγα.

 

 

 

 

 

 

Το κλιπ με τον Michael Kish να τρέχει στον διαγωνισμό την περασμένη εβδομάδα έγινε γρήγορα viral και συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές, με χιλιάδες χρήστες των social media να επαινουν την απόδοσή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ