Θανάσης Ευθυμιάδης σε mood αποκαλύψεων: ''Ήθελα να έχω κορίτσια - Να δω αυτό το θαύμα που λέγεται γυναίκα από γεννησιμιού του'' (βίντεο)

Μίλησε για την γυναίκα του, τα παιδιά του, την υποκριτική και το βιβλίο του... 

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Μιλώντας στη Δέσποινα Καμπούρη δηλώνει πως το μονοπάτι που βαδίζει είναι πολύ όμορφο αλλά και δύσκολο.

«Υπήρχε μια ζωή παλιότερα που έχω την αίσθηση ότι είναι μια προηγούμενη ζωή» λέει χαρακτηριστικά.

 

 

Αποκαλύπτει πως η υποκριτική δεν αποτελούσε όνειρό του. Ετοιμαζόταν για τη γυμναστική ακαδημία ωστόσο ένα ατύχημα τον έκανε να αλλάξει σχέδια.

«Γνώρισα μια γυναίκα που έκανε ερασιτεχνικό θέατρο και με έκανε να ερωτευτώ την υποκριτική. Δεν έχουμε επαφές πια» αναφέρει.

Σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης λέει πως με την γνωριμία και ύστερα τον ερχομό των παιδιών τους, έπρεπε ο ίδιος να πάρει σημαντικές  αποφάσεις στη ζωή του.

 

 

 

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε και τη χόρτασα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα χορτάσει, αν θα το παρατούσα τόσο εύκολα» εξηγεί.

Όπως λέει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έκανε τις συνθήκες εργασίας να μην έχουν πλέον τη χαρά των προηγούμενων χρόνων, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά αποτέλεσε ένα σημάδι για εκείνον πως έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης.

 

 

 

 

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι που να ταΐζει το φόβο και τη λαγνεία των ανθρώπων» λέει χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα του Άννα τον έμαθε να καταλάβει τα λάθη των παλαιότερων γενεών αντρών προς τις γυναίκες και να τις αναγνωρίζει ως ιερές, να σέβεται την ελευθερία και να τις υποστηρίζει.

Μάλιστα, όπως λέει πραγματοποιήθηκαν οι προσευχές του και απέκτησε κορίτσια για να δει «αυτό το θαύμα που λέγεται γυναίκα από γεννησιμιού του». Ο ίδιος ήταν παρών και στις δύο γέννες.

«Με την Άννα είμαστε μαζί 16 χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη» δηλώνει.

Αναφορικά με την καριέρα της υποκριτικής που άφησε, δηλώνει πως η απόφασή του αυτή ανταμείφθηκε επί χιλιαπλάσια με όσα έζησε με τα παιδιά του και τη γυναίκα του.

 

 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία 15 χρόνια δεν τρώει κρέας. Η απόφαση αυτή ξεκίνησε όταν έπρεπε να κάνει έναν καθαρισμό μέσα του, μια αποτοξίνωση.

«Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να τρώω κάτι που δεν έχω το ψυχικό και σωματικό σθένος να το σκοτώσω, να το τεμαχίσω, να το ψήσω και να το φάω» εξηγεί.

Σχετικά με το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα λέει: «Εμπιστεύτηκα την εσωτερική μου φωνή που μου είπε “κάνε αυτό που αγαπάς και τα λεφτά θα έρθουν”», ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει και ένα ντοκιμαντέρ.

«Ο λόγος που έγραψα το βιβλίο  είναι η αυτοβελτίωση. Οι φίλοι μου  στο lockdown μου έλεγαν “είμαστε έτοιμοι να πάθουμε κατάθλιψη και εσύ είσαι μια χαρά. Πώς το κάνεις;”» αναφέρει.

Στη συνέχεια μίλησε και για την πίστη του στον Θεό, εξηγώντας πως πιστεύει με έναν δικό του, προσωπικό τρόπο, ενώ αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί τη βοήθειά του.

«Ζω από συγκυρία θαυμάτων. Οδηγούσα μοτοσυκλέτα σαν τρελός για πολλά χρόνια και αυτό δείχνει ότι υπάρχει θεϊκή προστασία για μένα» λέει χαρακτηριστικά.

Για το κίνημα #metoo και τις αποκαλύψεις που έγιναν στον χώρο του θεάτρου, δήλωσε πως από την αρχή ήταν δίπλα στη Ζέτα Δούκα και θέλει και τα δικά του κορίτσια να μεγαλώσουν και να είναι ελεύθερες.

Τον Θανάση Ευθυμιάδη θα μπορούμε να τον απολαύσουμε και μέσα από την εκπομπή «Ρίζες» που αναμένεται να προβληθεί από το κανάλι του MEGA.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει την εκπομπή ως κάτι πολύ καινούριο για την ελληνική τηλεόραση.

«Τα ντοκιμαντέρ αυτά ασχολούνται με όλα αυτά που ο κόσμος ονομάζει εναλλακτικά αλλά εγώ τα ονομάζω φυσιολογικά» εξηγεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ