Made in Greece τα Lookseri: Τα μοναδικά μαγιό που σχεδιάζει η Εύα Φράγκου - Απίθανα χρώματα , σχέδια, υφές

Η Εύα Φράγκου δημιουργεί συγκλονιστικά μαγιό με έμπνευση από την Καραϊβική και στυλ που θυμίζει γοργόνα!

Η Εύα Φράγκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα λίγο έξω από το κέντρο. Σπούδασε στην Κρήτη ‘Δίοικηση Επιχειρήσεων, αλλά η αγάπη της για την μόδα την οδήγησε σε άλλα μονοπάτια. 

Η όλη ιδέα ξεκίνησε από την στιγμή που άρχισε να ταξιδεύει σε έναν πανέμορφο τόπο, στην Καραϊβική και συγκεκριμένα στην Δομινικανή Δημοκρατία για 4 περίπου χρόνια.

 

 

 

 

 

 

Στην αρχή ασχολήθηκε με την κατασκευή κοσμημάτων όπου και συμμετείχε σε διάφορα bazaars, αλλά οι συναναστροφές της λόγω surf στην συνέχεια την οδήγησαν στον όμορφο και ‘’δύσκολο’’ κόσμο του μαγιό.

Tο όνομα LOOKSERI προέκυψε από την διάθεση να έχουν κάποιο λογοπαίγνιο στην λέξη Loόk seri που ακούγεται και σαν luxury να μην περιορίζει το brand μόνο σε μαγιό και σημαίνει ότι δείχνεις όμορφος δηλ looking good.

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή για το καλοκαίρι του 2021 αποτελείται από μαγιό με διάφορα σχέδια, κοψίματα, πολλά χρώματα αλλά και με swimwear με μανίκια. Όπως προείπαμε υπάρχει και μια αγάπη για το surf. 

Η πρόκειται να κάνει κάθε μέρα του καλοκαιριού μια ατελείωτη περιπέτεια ...

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή για το καλοκαίρι του 2022 αποτελείται από μαγιό με διάφορα σχέδια, κοψίματα, πολλά χρώματα αλλά και με swimwear με μανίκια. Όπως προείπαμε υπάρχει και μια αγάπη για το surf. 

 

 

 

 

 

 

Η πρόκειται να κάνει κάθε μέρα του καλοκαιριού μια ατελείωτη περιπέτεια ...

Δείτε όλα τα σχέδια στο lookseri.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ