Φωτό & βίντεο από την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στο Σούνιο - Ματθίλδη & Φίλιππος πιασμένοι χέρι, χέρι

Επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου

Ο βασιλιάς του Βελγίου, Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου το πρώι της Τρίτης 03 Μαΐου 2022. 

Υπενθυμίζεται ότι το βασιλικό ζεύγος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας από τη Δευτέρα 2 Μαΐου έως την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι royals - οι οποίοι προηγουμένως είχαν βρθεί στο Κέντρο Ένταξης προσφύγων ADAMA - ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο και επισκέφθηκαν την έκθεση για τη χρήση νέων τεχνολογιών στην αρχαιολογία και τη συντήρηση πολιτιστικής κληρονομιάς.

Δείτε επίσης: 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η σύζυγος του μονάρχη φόρεσε ένα shirt driss σε πετρόλ και κρεμ αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με ένα μικρό τσαντάκια και ψάθινο καπέλο.

Πιασμένοι χέρι χέρι ο Φίλιππος και η σύζυγός του ξεναγήθηκαν στον χώρο και φωτογραφήθηκαν μεταξύ άλλων, μπροστά στον Ναό του Ποσειδώνα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cofre Real (@cofrereal)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cofre Real (@cofrereal)

 

Σημειώνεται ότι στις 20:00 σήμερα Τρίτη θα λάβει χώρα εκδήλωση που διοργανώνεται από τον βασιλιά και τη βασίλισσα του Βελγίου προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του κυρίου Παύλου Κοτσώνη στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Δείτε επίσης:

Την Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 10:00, το βασιλικό ζεύγος θα ξεναγηθεί στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Ρεβυθούσας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ