Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου: Τα διεθνή μέσα αναλύουν μία προς μία τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της (φωτό)

Τα εντυπωσιακά φορέματα, που έχει επιλέξει μέχρι στιγμής... 

Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο βασιλιάς και η βασίλισσα των Βέλγων βρέθηκαν στην Ελλάδα χθες 2/5 και θα παραμέινουν μέχρι και τις 4/5. 

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώθηκε με το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 20:00, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου.

Το δείπνο παρέθεσε προς τιμήν τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Το δείπνο έγινε παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντιπροέδρου της Βουλής Αθανάσιου Μπούρα, Υπουργών, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και διπλωματών.

*Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Η Βασίλισσα Ματθίλδη, είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Royals. Aυτό μάλιστα μας το αποδεικνύει και με την επίσκεψή της στην χώρα μας. Τα διεθνή μέσα αναλύουν τα outfis της, τα οποία ομολογουμένως είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακά. 

Κατά την άφιξή της στην Ελλάδα η Βασίλισσα των Βέλγων επέλεξε ένα έντονο χρώμα, αφού την είδαμε να φοράει ένα φούξια φόρεμα από τον οίκο Natan Couture, συνδυάζοντάς το με ένα αντίστοιχου χρώματος καπέλο από Maison Fabienne Delvigne και τσάντα Natan Couture, ενώ κρατούσε και τα γάντια της στο χέρι. 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Η Mathilde έχει φορέσει αυτό το φόρεμα σε προηγούμενες περιστάσεις. Το φοράει ακόμη και στο οικογενειακό πορτραίτο που απεικονίζεται στον επίσημο λογαριασμό της βελγικής μοναρχίας στο Twitter.

Το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο

Για το χθεσινό δείπνο η σύζυγος του Βασιλιά των Βέλγων, έκανε μια εντυπωσιακή ανοιξιάτικη εμφάνιση, με φλοράλ φόρεμα σε απόχρωση του πράσινου με κεντημένο τούλι.

Μάλιστα η πανέμορφη τουαλέτα ήταν από Έλληνα σχεδιαστή και συγκεκριμένα από Costarellos . 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Σήμερα, Τρίτη, 3 Μαΐου, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των Βέλγων jek;inhsan τη δεύτερη ημέρα της Επίσημης Επίσκεψης τους στην Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, που τους φέρνει έξω από την Αθήνα. To πρωί επισκέφθηκαν το κέντρο υποδοχής προσφύγων ADAMA,  ενώ αργότερα θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

Για την σημερινή της εμφάνιση η Royal ήταν πολύ κομψή, επιλέγοντας ένα μπλε φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες και με ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

 

 

 

 

Κατά την ξενάγησή τους, όπως σημειώνει η «Daily Mail», το βασιλικό ζευγάρι δεν σταμάτησε να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου, σε μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας. Φυσικά, δεν δίστασαν να ποζάρουν μπροστά στο ναό του Ποσειδώνα για τους φωτογράφους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ