Πέθανε η ηθοποιός Άννα Μέγα - ''Ερωμένη, σύντροφος, παρτενέρ, Γυναίκα μου, νιώθω ξαφνικά πιο φτωχός, ανήμπορος'' - Συγκινεί ο σύζυγός της (φωτό)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο....

Η ηθοποιός, Άννα Μέγα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πρωτομαγιάς στα 59 της χρόνια.

Η ίδια τα τελευταία 5 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, όμως δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. 

Ο σύζυγός της και συγγραφέας, Βασίλης Ραΐσης το ανακοίνωσε με ένα ποστ στο facebook.

«Άννα Μέγα (Αννούλα) 30/10/1963 – 1/5/2022. Από φοιτητές ακόμα, φίλη, ερωμένη, συντρόφισσα, σύντροφος, παρτενέρ στην άγουρη και την λιγότερο άγουρη τέχνη μας, σύμβουλος, αδελφή. Τα τελευταία 15 χρόνια, όλα τούτα και η Γυναίκα μου. 5 χρόνια πριν, μπήκε ανάμεσά μας ο καρκίνος και μας έδεσε ακόμα πιο πολύ. Στο νοσοκομείο, την τελευταία μέρα που επικοινωνούσε, ήμασταν όλοι οι αγαπημένοι της πάνω από το κρεβάτι της και μιλούσαμε σιγά, να μην την ενοχλούμε. «Τι λέτε;» μας ρωτάει. 

«Τίποτα αγάπη μου, απλά έχουμε πρόβλημα με την ασφάλεια του νοσοκομείου επειδή είμαστε πολλοί σε ένα δωμάτιο». «Πείτε τους ότι θα φύγω εγώ». Και έφυγες ψυχή μου. Βράδυ πρωτομαγιάς. Δεν ήθελες να σε κλαίω αγάπη μου, αλλά εγώ από εγωϊσμό κλαίω, εμένα λυπάμαι. Χωρίς την προσωπικότητά σου, την συντροφιά σου, το πνεύμα σου, την πελώρια αγάπη σου νιώθω ξαφνικά πιο φτωχός, νιώθω ανήμπορος.

 

Με όσα μου χάρισες όμως θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα σε περιέχω μέχρι να κλείσω τα δικά μου μάτια. Ο Βασίλης σου», έγραψε.

Ποια ήταν η Άννα Μέγα 

Η Άννα Μέγα γεννήθηκε στην Καβάλα και αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σπούδασε θέατρο στο Ωδείο Αθηνών και παρακολούθησε σεμινάρια θεάτρου σε Αθήνα και Παρίσι.

Είχε πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Ήταν παντρεμένη με τον  σκηνοθέτη και συγγραφέα Βασίλη Ραΐση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ