Πρώτη επέτειος γάμου για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα: Γιόρτασαν μαζί με τα παιδάκια τους (φωτό)

Η φωτογραφία με το ρομαντικό νυφικό

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους έχουν σήμερα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, που παντρεύτηκαν στις Σπέτσες πριν από ένα χρόνο.

Με την αφορμή αυτή η δικηγόρος και βουλευτής της ΝΔ  δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο τους, ενώ όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, γιόρτσαν μαζί με τα δίδυμα παιδάκια τους, τα οποία ήρθαν στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Photo: Instagram

«Την πρώτη επέτειο γάμου μας με το Μίνω την γιορτάζουμε με την οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί. Η ευχή μου είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον αγάπης, σεβασμού και υποστήριξης, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς μεγαλώνοντας στις δικές μας οικογένειες» έγραψε χαρακηριστικά.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την πολιτικό να φορά το ρομαντικό νυφικό της και ένα στεφάνι με λευκά λουλούδια στα μαλλιά, ενώ κρατά ένα μπουκέτο με ροζ, άσπρα και φούξια άνθη.

Κομψός και χαμογελαστός στο πλευρό της ο Μίνως Μάτσας, με σκουρόχρωμο γαμπριάτικο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και ροζ γραβάτα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο μουσικοσυνθέτης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο υπέροχο σπίτι που διαθέτει η οικογένεια Μάτσα, στο νησί και η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την αποκάλυψη είχε κάνει τότε η ίδια η πολιτικός αναρτώντας στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φορούσε το νυφικό της και φαινόταν το χέρι του συζύγου της περασμένο στον ώμο της.

Δείτε επίσης: Γάμος Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνου Μάτσα: Η οικογενειακή φωτό με Μάκη και Ρούλα Μάτσα, Ελένη Κεφαλογιάννη και τον θείο Βαρδινογιάννη (βίντεο)

«Κουμπάροι ήταν η αγαπημένη της εξαδέλφη και επιστήθια φίλη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η άλλη κουμπάρα ήταν η κα Τζένη Μήτση που ήταν από την πρώτη στιγμή υποστηρικτική και γλυκιά στη σχέση του Μίνου και της Όλγας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ