Βασίλης Ντινόπουλος: Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων του για τον χαμό του - ''Σε αγαπώ αδελφέ μου.. καλό σου ταξίδι''

Ο Βασίλης Ντινόπουλος απασχολούνταν επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών. 

Ο 33χρονος γιος του δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικού και πρώην δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου, εντοπίστηκε νεκρός στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του, με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό.

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

 

 

Οπως όλα δείχνουν, ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής θα "ρίξει φως" στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

 Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων του

Θρήνο έχει προκαλέσει ο θάνατος του στην οικογένεια και τους φίλους του. 

Συγγενείς και φίλοι του έχουν γράψει σπαρακτικά μηνύματα για τον χαμό του στον λογαριασμό του στο Facebook. 

Ένας πολύ καλός του φίλος γράφει: '' Βασίλη.. αδελφέ μου.."Μπάκακα" μου, μόνο εσύ ήξερες τι σημαίνει αυτό και μόνο εσύ καταλαβαίνεις.. και τώρα που θα το διαβάζεις ελπίζω να γελάς όπως γελούσαμε μαζί. Έχω τόσα να πω μα το μυαλό παίζει παιχνίδια, μα τα μάτια μου θολώνουν από τα δάκρυα και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου.. τα έχω χαμένα''. 

Ενώ ένας άλλος έγραψε πόσο καλό παιδί ήταν. 

Την Τετάρτη η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου

Η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου θα γίνει την Τετάρτη στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, όπως ανακοινώθηκε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Συγκεκριμένα, η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

«Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ