Η Πρωτομαγιά των celebrities: Από τον Β. Κικίλια στην Αν Χάθαγουεϊ & από την Α. Γκερέκου στην Κ. Διδασκάλου

Πρωτομαγιά, τα λούλουδα ανθίζουν...

Διάσημοι Έλληνες και ξένοι celebrities,  ευχήθηκαν καλό μήνα μέσα από τα social media και έστειλαν τα μηνύματά τους για την φετινή Πρωτομαγιά.

''Καλό μήνα σε όλες και όλους ! #mymonth'', έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας σε φωτπγραφία που ανέβασε στο Instagram και απεικονίζει ένα υπέροχο λουλουδένοιο στεφάνι. 

 

 

H πασίγνωστη ηθοποιός  Αν Χάθαγουεϊ , από πλευράς της ανάρτησε μια σέλφι της στην οποία φοράει ένα πανέμοροφο ''στέμμα'' από λουλούδια. ''Happy May day'', έγραψε στην λεζάντα! 

 

 

Η Άντελα Γκερέκου έκανε μια ανάρτηση, στην οποία την βλέπουμε περιτρυγιρισμένη από κίτρινα άνθη. ''Καλή Πρωτομαγιά! ?? #AngelaGerekou'', ανέφερε η λεζάντα του post της... 

 

 

Η ηθοποιός των Άγριων Μελισσών, Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία όπως γνωρίζουμε λατρεύει  την φύση όσο τίποτε άλλο, φόρεσε στο κεφάλι της ένα κλαδί ελιάς και έγραψε: ''«Η Πρωτομαγιά». Οδυσσέας Ελύτης - Ημερολόγιο ενός αθέατου Απρίλη''. 

 

 

 

 

Tέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, βρέθηκε για την Πρωτομαγιά στην Σίφνο , 'οπου συνάντησε καλούς φίλους και πέρασε μοναδικές στιγμές. Ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο περπατά πλάι στο κύμα με την Μαρίνα Βερνίκου και μια ακόμη φίλη του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ