Vintage pic: Το κοντό νυφικό της Rita Wilson από τον γάμο της με τον Tom Hanks - 34 χρόνια παντρεμένοι

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1988

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson γιόρτασαν την 34ή επέτειο του γάμου τους στις 30 Απριλίου με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να δημοσιεύει στο Instagram μια vintage φωτογραφία, από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το 1988.

Στην εικόνα βλέπουμε την Wilson να φορά ένα κοντό στράπλες νυφικό με βολάν στο κάτω μέρος. Το κεφάλι της στολίζει ένα μακρύ τούλινο πέπλο, το οποίο κρατά μπορστά της σαν εσάρπα.

Δίπλα της χαμογελαστός ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος είχε φορέσει ένα μαύρο σμόκιν με λευκό παπιγιόν.

Photo: Instagram

Ο 65χρονος σήμερα Tom Hanks και η συνομήλικη σύζυγός του γνωρίστηκαν για πρώτη φορά  στα γυρίσματα της κωμικής σειράς Bosom Buddies του ABC το 1981.

Στην αρχή ήταν απλώς φίλοι, αφού ο Hanks ήταν παντρεμένος με την Samantha Lewes (την οποία γνώριζε από το κολέγιο). Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 1986.





Μετά από δύο χρόνια παντρεύτηκαν το 1988 και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δύο τους παιδιά, τον 31χρονο Chet και τον 26χρονο Truman. 

Ο Tom Hanks, ο οποίος περνάει τα καλοκαίρια του στην χώρα μας - αφού έχει σπίτι εδώ μαζί με την σύζυγό του - έχει ακόμα δύο παιδιά, τον 44χρονο Colin και την 39χρονη Elizabeth Ann, από προηγούμενή του σχέση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ