Η Ναόμι Κάμπελ βασίλισσα του μωβ! Η εμφάνιση της στο Prince’s Trust Gala - Παρόντες Μαρί Σαντάλ & Παύλος (φωτό & βίντεο)

Μια royal εμφάνιση από την «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας

Βασίλισσα του μωβ η Ναόμι Κάμπελ, με την «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας να εμφανίζεται στο The Prince's Trust Gala, το βράδυ της Πέμπτης με μια συγκλονιστική τουαλέτα Velentino.

Το 51χρονο supermodel εντυπωσίασε με το royal look της. Ειδικότερα την είδαμε να φορά ένα μακριμάνικο φουστάνι με ανοιχτούς ώμους που άγγιζε το πάτωμα.

Φωτογραφίες: Instagram

Είχε ολοκληρώσει το outfit της με πλατφόρμες, στο ίδιο χρώμα με το ρούχο της, και μια σειρά από εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως βραχιόλια, ένα μεγάλο δαχτυλίδι, κρεμαστά σκουλαρίκια με μια πράσινη πολύτιμη πέτρα - ίσως και σαμράγδι! - και ένα κολιέ με διαμάντια.

Η Ναόμι σε ανάρτησή της στο Instagram δημοσίεσε φωτογραφίες από το υπέροχο look της, ενώ ευχαρίστησε το Prince's Trust για την «υπέροχη βραδιά»,  όπως και τον Lionel Richie που « μας φιλοξένησες όλους». 

Παράλληλα έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιταλό σχεδιαστή Pierpaolo Piccioli (καλλιτεχνικό διεθυντή του Valentino) και στον διάσημο οίκο μόδας για την υπέροχη custom τουαλέτα της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

«Ευχαριστώ @pppiccioli @maisonvalentino που με έκανες να νιώθω σαν όνειρο με αυτό το φόρεμα, στο αγαπημένο μου μωβ χρώμα ???» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ετήσια εκδήλωση φιλοξενείται, από τον θρυλικό μουσικό Lionel Richie και στοχεύει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για το The Prince's Trust, το οποίο παρέχει υποστήριξη σε ευάλωτους νέους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στο λαμπερό Gala που έγινε στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν παράλληλα και ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ. Άλλωστε το ζεύγος, που μένει στην αμερικανική μητρόπολη, παρευρίσκεται σε πολλά κοσμικά events.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

Για την περίσταση η tycoon σύζυγος του γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου είχε επιλέξει ένα μαύρο, κομψό φόρεμα, συνδυασμένο με γόβες στο ίδιο χρώμα και μια λετπή χρυσή ζώνη στη μέση. Ο πατέρας των πέντε τους παιδιών, από πλευράς του φόρεσε ένα μαύρο επίσημο κοστούμι και γραβάτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ