Σαρλίν του Μονακό - η θλιμμένη πριγκίπισσα: Νέα εμφάνιση με κομψό outfit, τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους (φωτό)

Βρέθηκαν στο  E-Prix του Μονακό

Η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε το Σάββατο στο  E-Prix του Μονακόμαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους, Γκαμπριέλα και Ζακ.

Είναι η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της οικογένειας, μετά την επιστροφή της πρώην πρωταθλήτριας της κολύμβησης στο πριγκιπάτο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η η 44χρονη πέρασε σχεδόν 10 μήνες στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, αφού προσβλήθηκε από μια σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ, ενώ όταν γύρισε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο, έφυγε σχεδόν αμέσως και πήγε σε κλινική στην Ελβετία για να λάβει θεραπεία για «εξάντληση». 

Στις φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο  E-Prix η royal, που έχει χαρακτηριστεί και ως «η θλιμμένη πριγκίπισσα», ήταν ντυμένη με ένα κομψό outfit, ωστόσο το βλέμμα της μάλλον έμοιαζε μελαγχολικό, παρόλο που είχε στο πλευρό της τον άντρα της και τα παιδιά τους.

 

 

 

Ειδικότερα η Σαρλίν φόρεσε στα γρκι με ένα elegant κοστούμι το οποίο είχε συνδυάσει με μικρά, αστραφτερά σκουλαρίκια. Ντυμένος στα γκρι και ο γιος και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ζακ.

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα από την άλλη είχε φορέσει ένα λευκό φορεματάκι και σκούρο μπλε ζακετάκι, ενώ σε μια από τις φωτογραφίες την βλέπουμε να χασμουριέται!

Photos: Instagram  Eric Mathon / Palais princier

Η Σαρλίν το τελευταίο διάστημα έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας - συμπεριλαμβανομένου αυτού που το παλάτι είχε προηγουμένως χαρακτηρίσει ως «κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης» - τα οποία την κράτησαν μακριά από την οικογένειά της και από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το παλάτι του Μονακό διαψεύδει συνεχώς δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης που κάνουν λόγο για ρήξη στη σχέση της Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2011.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ