Emilio Pucci: Ο εμβληματικός ιταλικός οίκος μόδας και η συναρπαστική συλλογή μαγιό στο κοσμοπολίτικο Capri (βίντεο)

Τα μοντέλα κουνούν τα πόδια ρυθμικά και μας «υπόσχονται» ένα hot καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ο εμβληματικός οίκος μόδας της Ιταλίας Emilio Pucci, παρουσιάζει τη νέα συλλογή με μαγιό Grotta Azzurra.

Το "A New Journey" είναι ο τρόπος με τον οποίο η Camille Miceli, καλλιτεχνική διευθύντρια του διάσημου brand, ορίζει τη νέα κατεύθυνση του Florentine House.

Εστιάζοντας σε έναν μοντέρνο τρόπο σκέψης, ζωής και κίνησης, πολύ πέρα ​​από το στυλ, έχει επανεφεύρει έναν υπερσύγχρονο τρόπο ντυσίματος, βαθιά ριζωμένο στην ιστορία του Οίκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUCCI (@emiliopucci)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUCCI (@emiliopucci)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUCCI (@emiliopucci)

Στη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ολόσωμα και μπικίνι σε έντονα, χαρούμενα χρώματα, ενώ θα βρει κανείς παράλληλα όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως υπέροχα παρεό, πετσέτες και μαντίλια για τα μαλλιά.

Φωτογραφίες: Pucci.com

Και ποιο καλύτερο μέρος από το να λανσάρει τα νέα του κομμάτια, από το κοσμοπολίτκο νησί Capri, το μαγευτικό, ιταλικό θέρετρο της Τυρρηνικής θάλασσας που επισκέπτεται κάθε χρόνο - και πόσο μάλλον το καλοκαίρι! - το διεθνές jet set.

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media της σχεδιάστριας και του οίκου βλέπουμε τα μοντέλα ξαπλωμένα στις ξαπλώστρες, που έχουν στηθεί σε μια εξέδρα μπροστά στη θάλσσα, να ποζάρουν φορώντας τα απίθανα μαγιό τους.

Κουνούν τα πόδια ρυθμικά και μας «υπόσχονται» ένα hot καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ