Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα - «συνεχίζει να ζει, να ονειρεύεται και να ελπίζει»

Η καθημερινότητά της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν το βάζει κάτω, ενώ την Πέμπτη παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η Παλιοσπύρου έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της, μετά την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, ενώ βρήκε το κουράγιο να βρεθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας, στην οποία δέχτηκε την επίθεση.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε την μάσκα και συγκλόνισε - ''Αυτό είναι το σημείο 0, η ζωή μου υπάρχει πριν & μετά την επίθεση'' (βίντεο)

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν. 

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες,τα θεραπευτικά μασάζ.

Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα» θα γράψει ο Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο Facebook, μετά την συγκλονιστική συνέντευξη.

Η Ιωάννα συνεχίζει τη ζωή της και παραδίδει μαθήματα δύναμης. Προσέχει τον εαυτό της, ονειρεύεται και ελπίζει.

Φωτογραφίες: Facebook

Όπως φαίνεται και στις νέες φωτογρφίες που ανάρτησε το pod.gr στο Facebook η Παλιοσπύρου δείχνει πλέον άφοβα το πρόσωπό της χωρίς μάσκα, ενώ κάνει τις καθημερινές της δραστηριότητες.

Σε μια από τις εικόνες την βλέπουμε να γυμνάζεται, σε άλλη να κολυμπά, ενώ έχουν δημοσιευτεί επίσης κλικς από την συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στη σχετική ανάρτηση διαβάζουμε τα εξής:

«Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε και την ακούμε ???

Το βιτριόλι δεν μπόρεσε να «φτάσει» ως εκεί. Δεν της έκαψε την ψυχή.

Την πόνεσε, τη λύγισε και της άφησε πληγές που θα έχει για μια ζωή, αλλά εκείνη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, τις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, όταν σκέφτηκε να κάνει κακό στον εαυτό της.... Ακόμα και τότε συνέχισε να παλεύει! Να παλεύει για τη ζωή της, για την ευτυχία της! Για να μη σταματήσει να ΖΕΙ όπως ΕΚΕΙΝΗ θέλει!

Δεν επιβιώνει απλώς, συνεχίζει να ζει, να ονειρεύεται και να ελπίζει. Στους Πρωταγωνιστές (official) ζήσαμε την «Αποκάλυψη της Ιωάννας». Ενός ανθρώπου πανέμορφου και γενναίου! Μαζί με εκείνη, συνεχίζουμε και εμείς. Ιωάννα, σ' ευχαριστούμε! ❤️».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ