Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα σε dating app - ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε & τα βρήκαμε ξανά» (βίντεο)

Όλα όσα είπε στο «Night Out»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχτηκε στο «Night Out» τον Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος μίλησε στην εκπομπή για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

Ο ηθοποιός πέρασε επίσης από.. ανάκριση απαντώντας στις πιο… αδιάκριτες και πρωτότυπες ερωτήσεις!

 

 

 

 

Μιλώντας για τις συνεργασίες και που θα ήθελε, αλλά και δεν θα ήθελε να θυμάται είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν στο θέατρο Ριάλτο, ενώ έπαιζα στην παράσταση, δεν είχαν βάλει το όνομά μου, ούτε καν το βιογραφικό μου στο πρόγραμμα. Εγώ ήμουν 17 χρόνων και με στιγμάτισε, με πόνεσε πραγματικά. Αλλά υπάρχουν αρκετά highlight τα οποία για μένα είναι είναι αξιοσημείωτα και έχω πάρει πράγματα».

 

 

 

 

 

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω αισθανθεί outsider στη ζωή μου. Έχω αισθανθεί έτσι όταν δεν ήμουν έτοιμος είτε υποκριτικά να διεκδικήσω πράγματα, όταν δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία, ή όταν δεν είχα τους κατάλληλους γνωστούς που και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Εγώ ποτέ δεν ήμουν ένας άνθρωπος που ήμουν μέρος μιας κλίκας.

Υπήρξαν δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που έγραψαν ή είπαν την ώρα της πρωινής τους εκπομπής ότι εγώ είχα πάει στο Λος Άντζελες και έκανα τον κομπάρσο. Νόμιζαν ότι εγώ είμαι άλλος ένας ηθοποιός που είμαι ψώνιο και θα πάω στην Αμερική επειδή την ψώνισα και θέλω να γίνω star. Νομίζω ότι δεν την ψώνισα ποτέ».

 

 

 

 

Ακόμα αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την γνωριμία με την σύζυγό του, Σάρα Κόνερ:  «Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα σε dating app. Δεν είναι κρυφό. Γνωριστήκαμε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και αρχίσαμε να βγαίνουμε, αγαπηθήκαμε, ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε και τα βρήκαμε ξανά»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ