Η πρωτομαγιά πλησιάζει: Το Eirinika σας δείχνει τα πιο όμορφα στεφάνια - Πολύχρωμα, με μαργαρίτες, τριαντάφυλλα & φαντασία

Πάμπολα είναι τα τραγούδια, οι παροιμίες, τα ποιήματα, τα ήθη και τα έθιμα που αναφέρονται στον Μάιο μήνα που είναι ο πιο ανθοστόλιστος από όλους τους μήνες του χρόνου. 

Η πλάση αναζωογονείται και ξανανιώνει, νικιέται ο κουραστικός χειμώνας και παντού σκορπίζεται δροσιά, ευφορία και ομορφιά.

Η φύση είναι στην καλύτερή της ώρα καθώς μια πανδαισία χρωμάτων και ευωδιών από τα λουλούδια απλώνεται παντού. Οι ζεστές και ηλιόλουστες μέρες, ο γαλάζιος ουρανός δημιουργούν συναισθήματα ευεξίας, χαράς και ευτυχίας.

 

 

 

 

 

 

Την πρώτη μέρα του ερχομού του Μάη, ο κόσμος ξεχύνεται στην εξοχή για να χαρεί την φύση, να χορέψει, να τραγουδήσει και να συνφάγει με φίλους και συγγενείς . 

Μικροί και μεγάλοι κάθε Πρωτομαγιά σπεύδουν να γιορτάσουν.

 

 

 

 

Φέτος μάλιστα γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά με περισσότερη ελευθερία, πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε μίνι αποδράσεις μιας και έχουμε τον καιρό με το μέρος μας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι εμείς αποφασίσαμε να σας δείξουμε τα πιο ευφάνταστα και όμορφα Πρωτομαγιάτικα στεφάνια για να βγέιτε έξω να μαζέψετε λουλούδια και να ομορφύνει το σπίτι σας... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ