Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τα ξαφνικά μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας - Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η Σελήνη από τον Κριό σχηματίζει δυο όψεις σήμερα, ένα παραγωγικό εξάγωνο με τον Κρόνο, ενώ η τελευταία της όψη είναι με τον Πλούτωνα που σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Αιγόκερω. Περισσότερα για την ανάδρομη επιρροή του Πλούτωνα, που θα διαρκέσει μέχρι τις 8/10, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Οι απογευματινές ώρες είναι πιο πιεστικές και ίσως νιώθουμε την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης. 

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε σήμερα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς με την όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, ενώ η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα, γιατί σκεφτήκατε κάτι άλλο ή γιατί μπορεί ξαφνικά να προέκυψε κάτι άλλο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας. Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Σταματήστε όμως να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους, χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες. Το στρες δεν βοηθά πουθενά, αντιθέτως σας αποδυναμώνει. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ