Η Αμάλ Αλαμουντίν επιστρέφει με Glamour εμφανίσεις - Το κρεμ σύνολο, το πουά φόρεμα & το νεανικό τζιν με ασημί γόβα

Είναι η έμπνευσή μας για υπέροχα looks από το πρωί έως το βράδυ! 

Η  Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ, δεν είναι απλά σύζυγος του Τζορτζ αλλά είναι και μια πολύ κομψή γυναίκα. 

Η πασίγνωση δικηγόρος γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να φορέσει ανάλογα με την περίσταση, πώς να το φορέσει, με τι αξεσουάρ να το συνδυάσει. Και πάντα, ό,τι και αν φορά το στυλ της μοιάζει κλασάτο

Δεν το παρακάνει Μερικές φορές αρκεί ένα φόρεμα και ένα κουλ clutch! Επιλέγει ένα statement κομμάτι τη φορά.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα η ιδια έκανε glamour εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν. Ανοιξιάτικες, αεράτες & σικάτες θα μας δώσουν ιδέες για την δική μας επόμεμενη εμφάνιση. Κρατάτε σημειώσεις...

Το κρεμ σύνολο

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη, η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Amal Clooney, βγήκε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, ντυμένη κομψά με κρεμ φόρεμα και ασορτί παλτό. Είχε τα μακριά καστανά μαλλιά της κάτω σε κυματιστές μπούκλες.

Το steet style look της με τζιν και γόβες 

Λίγες ώρες αργότερα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να βγαίνει από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε για να παρευρεθεί σε ένα δέιπνο με τη μητέρα της. 

 

 

Συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με ένα τοπ με παγιέτες το οποίο άφηνε διακριτικά ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς της και ένα κοντό σακάκι. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνες ασημί γόβες. 

To πουά φόρεμα

 

 

Η Amal μίλησε χθες 27/4/22 σε συνέδριο των Ηνωμένων Εθνώ υπερασπιζόμενη τα ουκρανικά θύματα του πολέμου, καθώς η χώρα παραμένει υπό ρωσική επίθεση.

 

 

Για την χθεσινή της ομιλία λοιπόν η 44χρονη επέλεξε ένα μαύρο πουά σύνολο. Συγκεκριμένα  φόρεσε μια μαύρη pencil φούστα, η οποία έφτανε ακριβώς πάνω από το γόνατο. Από πάνω επέλεξε να βάλει μια ασορτί μπλούζα με κουμπιά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ