Ναυπακτία: 17χρονος και 19χρονη συγκρούστηκαν με άγρια άλογα - Διασωληνωμένος ο ανήλικος

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του αγοριού;

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής στο Γαλατά Ναυπακτίας και συγκεκριμένα στον δρόμο προς Κρυονέρι.

Δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ένας 17χρονος και μια 19χρονη συγκρούστηκε με “άγριο” άλογο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δυο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο 17χρονος οδηγός μπήκε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου ενώ η 19χρονη έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Οι φωνές των κατοίκων του Γαλατά για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια δεν εισακούγονται με αποτέλεσμα εκτός από τις ζημιές στις καλλιέργειες να έχουν πολύ συχνά σοβαρά ατυχήματα.

Βελτιωμένη η κατάσταση του 17χρονου

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 17χρονου, όπου οι νεότερες πληροφορίες είναι ενθαρρυντικές. 

Ο άτυχος ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας αρχικά και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπήρξε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε.

Χθες αποσωληνώθηκε ενώ σήμερα αναμένεται να εξέλθει της Εντατικής και να μεταφερθεί για αποθεραπεία στη χειρουργική κλινική.

 

 

Tι λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

Όπως ανέφερε στο nafpaktianews.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Μπαλωμένος, ο άτυχος νέος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και θα χρειαστεί επέμβαση στο πόδι του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο κ. Μπαλωμένος για ακόμη μια φορά ζητά από τους υπευθύνους να δώσουν λύση και να δώσουν την άδεια στο Δήμο Ναυπακτίας να διαχειριστεί αυτά τα άλογα, τονίζοντας ότι δεν είναι άγρια άλογα αλλά ζώα τα οποία κατά καιρούς έχουν αφεθεί ελεύθερα από ιδιώτες.

Θα πρέπει να ληφθεί άμεσα μέριμνα και να προστατευτούν οι πολίτες, οι αγρότες και τα ζώα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ