Που θα αποδράσετε την Πρωτομαγιά; Σας προτείνουμε πανέμορφους προορισμούς με το ΙΧ σας - Θεόπετρα Καλαμπάκας & Ιωάννινα

Διαλέξτε τον προορισμό που θα σας χαρίσει ηρεμία, χαλάρωση και γαλήνη! 

Η Πρωτομαγιά είναι η ιδανική ευκαιρία για απόδραση, χαλάρωση και ηρεμία. 

Αν έχετε πάρει απόφαση λοιπόν, εσύ και η παρέα σου ή η οικογένειά σου πως θα αποδράσετε μακριά από όλους κι από όλα και είστε στη φάση που αναζητάτε τον προορισμό, τότε είστε στο σωστό μέρος. 

Το Manesis Travel σου προτείνει 3 προρισμούς για να περάσεις αξέχαστα.... 

 

Πρωτομαγιά στο AMALIA HOTEL KALAMBAKA 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 108€/ Βραδιά

Το Amalia Hotel Καλαμπάκας βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τοπίο, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη της Καλαμπάκας (5km.) Είναι χτισμένο μέσα σε 14 στρέμματα πράσινου και στην κατασκευή του κυριαρχούν παραδοσιακά υλικά, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με το περιβάλλον. Το όμορφο περιβάλλον συμπληρώνεται με τρεχούμενα νερά, μεγάλους κήπους, μια μεγάλη ανοικτή πισίνα και φανταστική θέα προς τα Μετέωρα.

Οι άνετοι χώροι υποδοχής σας καλωσορίζουν καθώς μπαίνετε στο κυρίως κτήριο, προσφέροντας θαλπωρή, με ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, χειροποίητα χαλιά και τζάκια στο σαλόνι με το πιάνο και το μπαρ του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 170 άνετα δωμάτια και 2 σουίτες, που βρίσκονται σε τρία επίπεδα, με θέα στους κήπους, τα Μετέωρα ή τη Θεόπετρα.

Όλα τα δωμάτια έχουν φυσικό φωτισμό, διαθέτουν μπαλκόνι, είναι πλήρως κλιματιζόμενα και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Πρόσφατα ανακαινισμένα, με κλασσικά ξύλινα έπιπλα και απαλά χρώματα στη διακόσμηση προσφέρουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον στον επισκέπτη.

Πρωτομαγιά στο DU LAC HOTEL 5* στα Ιωάννινα με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 170€/ Βραδιά

Στον αντικατοπτρισμό της λίμνης, στην ανάσα της έντονης πολιτιστικής ζωής της πόλης, εκεί που το παρελθόν συναντά το παρόν, το ξενοδοχείο Du Lac Congress & Spa, αποτελεί πλέον ένα τοπόσημο για τα Ιωάννινα. Ισορροπώντας με μαεστρία ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό, ανεπιτήδευτα πολυτελές, προσφέρει ζεστασιά και χαλάρωση στον επισκέπτη.

To αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό σύμπλεγμα κτιρίων, η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και τους προσεγμένους καταπράσινους κήπους, δημιουργούν ένα χώρο – εμπειρία για τον επισκέπτη. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο επίκεντρο, επιλέγοντας στα 166 δωμάτια και σουίτες, υψηλά standard άνεσης και ποιότητας, σε συνδυασμό με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Με θέα την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, τα δωμάτια είναι ιδανικά για τον ταξιδιώτη που ταξιδεύει για δουλειά ή αναψυχή. Τα μπάνια είναι ντυμένα από λευκό ελληνικό μάρμαρο, με ποιοτικά amenities.

Τα δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι, ή δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, με εξαιρετικά ανατομικά στρώματα, μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 ενήλικες, 1 παιδί και ένα βρέφος (σε baby cot), απευθείας τηλεφωνική γραμμή, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (δωρεάν), δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικές κλειδαριές, Θυρίδα ασφαλείας, κεντρική θέρμανση, μίνι-μπαρ, ολόσωμος καθρέφτης, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, επώνυμα προϊόντα περιποίησης μπάνιου, μαρμάρινο μπάνιο, μπουρνούζια & παντόφλες, πρίζα για ξυριστική μηχανή, στεγνωτήρας μαλλιών, μεγεθυντικός φακός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ