Ηailey Bieber on camera για το εγκεφαλικό της: Έτρωγε πρωινό με τον Justin & έμεινε άλαλη, μούδιασε ολόκληρη

Εξηγεί σε ένα βίντεο 13 λεπτών τι συνέβη το πρωί της 10ης Μαρτίου 2022! 

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από τότε που η Hailey Bieber Baldwin βγήκε από το νοσοκομείο, όπου εισήχθη, αφού χρειάστηκε επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Η σύζυγος του Justin Bieber μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό. 

 

 

 

 

«Έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου όταν άρχισα να εμφανίζω συμπτώματα σαν να παθαίνω εγκεφαλικό και αμέσως μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο.

«Αν και ήταν σίγουρα μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει, τώρα είμαι σπίτι και είμαι καλά, και είμαι ευγνώμων σε όλους τους καταπληκτικούς γιατρούς και νοσηλεύτριες που με φρόντισαν. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και για όλη τη στήριξη και την αγάπη».

 

 

 

 

 

 

Xθες η καλλονή θέλησε μέσω ενός βίντεο στο Youtube να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της. 

Μιλώντας στην κάμερα για την πιο τροματική εμπειρία στη ζωή της, το μοντέλο εξήγησε στους θαυμαστές της όσα συνέβησαν, τον φόβο που βίωσε αλλά και το τι πρέπει να προσέχουν και οι ίδιοι στην υγεία τους.

 

 

«Ένιωσα ένα ρεύμα να κατεβαίνει από τον ώμο μου στα δάχτυλα του χεριού. Μουδιασαν, δεν ήξερα τι συμβαίνει. Ο Justin με ρώτησε τι συμβαίνει. Ήταν λες και η γλώσσα με το στόμα μου δεν μπορούσαν να βρουν τις λέξεις για να απαντήσω, ήταν τρομακτικό. Ήμουν πολύ φοβισμένη».

 

 

Τελικά οι γιατροί βρήκαν πως η Hailey υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που ουσιαστικά πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυικής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα (το τοίχωμα που χωρίζει τους δύο κόλπους της καρδιάς).

Αυτό υπάρχει σε όλα τα έμβρυα για να μπορεί να μεταφέρεται το οξυγονωμένο αίμα από τη μητέρα στο σώμα του εμβρύου και ενώ πρέπει να κλείσει μετά τη γέννηση, δυστυχώς παραμένει ανοιχτό για το υπόλοιπο της ζωής τους, στο 25% περίπου των ανθρώπων. Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση, έκλεισαν την τρύπα, η οποία ήταν μεγαλύτερη από το σύνηθες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ