Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό: "Μου έφεραν φωτογραφίες των παιδιών μου - Κοινώνησα & εξομολογήθηκα''

 Τα λόγια της μέσα από την φυλακή.

Νέες δηλώσεις έκανε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την διερεύνηση του θανάτου των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ιριδας.

Η 33χρονη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές Κορυδαλλού κοινώνησε, εξομολογήθηκε, ενώ της πήγαν και φωτογραφίες των τριών νεκρών παιδιών της.

 

 

"Κοινώνησα χθες τη φυλακή και εξομολογήθηκα. Η μητέρα και η αδελφή μου, μού έφεραν φωτογραφίες των τριών παιδιών μου και ζήτησα να μάθω τι γίνεται τελικά με την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που έμενα, μέχρι και την ημέρα της σύλληψής μου", είπε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 33χρονη δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για το πώς θα χωρίσουν τα κοινά προσωπικά αντικείμενα που έχει μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, αφού πλέον δεν είναι ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ