Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο βίντεο που έγινε viral - η πονηρή μαμά, ο βουρκωμένος Ουίλιαμ, ο μικρός Χάρι

Όταν έπαιζε μαζί με τα παιδιά της

Viral έχει γίνει το άγνωστο βίντεο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα να λέει στον «βουρκωμένο» πρίγκιπα Ουίλιαμ, 4 ετών, ότι «ο Χάρι θα έχει όλη τη διασκέδαση» καθώς τον βάζει στον πειρασμό να βγει από την κρυψώνα του!

Οι funs των royals έχουν ξετρελαθεί με το κλιπ που κοινοποιήθηκε στο TikTok και στο οποίο φαίνεται η Lady Di μαζί με τους δύο της γιους, το 1986 στο σπίτι του πρίγκιπα Καρόλου στο Gloucester.

Τα παιδιά, φορώντας στρατιωτικές στολές, παίζουν ανέμελα, στους κήπους του Highgrove House. Κάνουν κούνια, τσουλήθρα, τρέχουν χαρούμενα, με τη μητέρα τους να τα παρακολουθεί διαρκώς και να μην μπορεί να αποτρέψει τις μικρές τους πτώσεις, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κάποιο σημείο καλεί τον μεγάλο της γιο να μπει στο σπίτι, ωστόσο εκείνος κρύβεται με την ίδια να του λέει: «εντάξει! Ο Χάρι θα έχει όλη τη διασκέδαση τότε».

Κρατώντας τον πρίγκιπα Χάρι, τότε δύο ετών, στην αγκαλιά της η Νταϊάνα απομακρύνεται από τον μικρό Ουίλιαμ προσθέτοντας: «Όχι, δεν πειράζει». Εκείνος αρχίζει να διαμαρτύρεται λέγοντάς της βουρκωνένος «όχι, όχι, όχι» και τελικά τρέχει από πίσω τους. Στο τέλος η οικογένεια φαίνεται να περπατά προς το σπίτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ