Την 26χρονη κόρη τους Τζένιφερ Κάθριν γιορτάζουν ο Μπιλ & η Μελίντα Γκέιτς - Με φώτο από το γάμο της

Οι τρυφερές  φωτογραφίες για τα γενέθλιά της...

Η Μελίντα Γκέιτς γνώρισε τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς το 1987, τέσσερις μήνες από το ξεκίνημα της εργασίας της στην εταιρία και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού δείπνου στην Νέα Υόρκη στο οποίο έτυχε να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλο.

 Αρκετούς μήνες αργότερα συναντήθηκαν ξανά στο ιδιωτικό πάρκινγκ της εταιρίας και εκείνος την ζήτησε σε ραντεβού.

 Αρραβωνιάστηκαν το 1993 και παντρεύτηκαν ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 1994 στην Χαβάη.

Απέκτησα ν τρία παιδιά την Τζένιφερ, την Φοίβη και τον Ρόρυ.

Στις 4 Μαϊου 2021 ανακοινώσαν μέσω Twitter ότι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου με τον Bill Gates. H μεγάλη τους κόρη η Τζένιφερ, η οποία έχει τα γενέθλια στις 25 Απριλίου και έγινε 26 ετών, παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 τον αγαπημένο της. 

 

Οι γονείς της θέλησαν να της ευχηθούν για τα γενέθλια με μια φωτογραφία από τον γάμο της. Συγκεκριμένα ο Bill Gates, ανέβασε μια φωοτγραφία από τον χορό του μπαμπά και της κόρης και έγραψε: '' Τζεν, είναι δύσκολο να πιστέψω ότι γίνεσαι 26. Είμαι απίστευτα περήφανος για όλα όσα έχεις καταφέρει. Στην υγειά μας για πολλά ακόμη χρόνια χορού με το τραγούδι από τον Βασιλιά των Λιονταριών''.

 

Από την άλλη η μαμά της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φτιάχνει το νυφικό της κόρης της. Γράφει στην λεζάντα η Melinda: '' Από μικρό κορίτσι σε όμορφη νύφη. . Σε αγάπησα μέσα και έξω. Ευτυχισμένα 26α γενέθλια, Τζεν''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ