Φωτό & βίντεο η στιγμή της σύλληψης 46χρονου νταλικέρη - Περίμενε 8χρονο κοριτσάκι που εξέδιδε η μαμά της

Είχε βάλει αγγελία στο διαδίκτυο...

Ένας παιδόφιλος από τη Νότια Αυστραλία συνελήφθη από την αστυνομία σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αφού πρόσφερε σε μια γυναίκα χρήματα για να κάνει σεξ με το παιδί της.

Ο 46χρονος Jonathon David Henke προηγουμένως είχε ανεβάσει μια διαδικτυακή αγγελία, σύμφωνα με την οποία ήθελε να «διασκεδάσει» με μια μητέρα και την «πολύ μικρή» κόρη της.

Ο οδηγός νταλίκας ομολόγησε την ενοχή του για επικοινωνία με την πρόθεση να εξαναγκάσει ένα άτομο ηλικίας κάτω των 17 ετών να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα ή να υποκύψει σε σεξουαλική δραστηριότητα.Ακόμα δήλωσε ένοχος και για βαριά κατοχή υλικού εκμετάλλευσης παιδιών.

Picture: SA Police

Τον Οκτώβριο του 202ο ο Henke είχε δημοσιεύσει μια αγγελία σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται Chaos Ads, με τον τίτλο «άνδρας ψάχνει για μητέρα και πολύ μικρή κόρη»

Στη συνέχεια έγραψε, σύμφωνα με την dailytelegraph.com.au: «Ψάχνω μια μητέρα και κόρη για να διασκεδάσω. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος. Μπορώ να ταξιδέψω, να τις φιλοξενήσω και να τις ανταμείψω».

Ένας μυστικός αστυνομικός, προσποιούμενος ότι είναι μια 37χρονη μητέρα δύο κοριτσιών, ηλικίας 5 και 8 ετών, άρχισε να στέλνει μηνύματα στον Henke, ο οποίος και είχε δώσει το νούμερο του κινητού του.

Βάσει των όσων είπε στη δική ο διαστής Adam Kimber, ο 46χρονος εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την οκτάχρονη υποτιθέμενη κόρη της γυναίκας και αργότερα συμφώνησε να πληρώσει 800 δολάρια για να συνευρεθεί ερωτικά με την μητέρα και το παιδί.

Picture: SA Police

Ο Henke έστειλε μια προκαταβολή 50 δολαρίων και ζήτησε από τον μυστικό αστυνομικό να φέρει μαζί του παιδική πορνογραφία, όταν συμφώνησαν να συναντηθούν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Στις 23 Οκτωβρίου ο Henke  συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ περίμενε την μητέρα και το παιδί της στο δωμάτιο που είχε κλείσει. 

«Είχατε αγοράσει αντικείμενα που σας είπαν ότι θα άρεσαν το παιδί, καθώς και προφυλακτικά και λιπαντικά (αρωματισμένα)», είπε ο δικαστής Kimber και πρόσθεσε ακόμα:  «Είπατε ψέματα στην αστυνομία και ισχυριστήκατε ότι συνεχίσατε την επικοινωνία (σ.σ. με την υποτιθέμενη μητέρα) με σκοπό να αναφέρετε στην αστυνομία το άτομο με το οποίο επικοινωνούσατε».

Ο 46χρονος ακόμα είχε συνδέσει ένα λάπτοπ με την τηλεόραση, στο οποίο αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν υλικό εκμετάλλευσης παιδιών.

Picture: SA Police

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ήταν «συντετριμμένος» και μεθυσμένος τη στιγμή που δημοσίευσε τη αγγελία και πώς έγινε μετά τη λήξη του γάμου του με μια εργαζόμενη του σεξ – για την οποία είπε ότι «τον χρησιμοποιούσε».

«Πίστευες ότι συνάπτεις συμβόλαιο για να πουληθεί ένα παιδί για σεξ. Αυτή η σύντομη περιγραφή της συμπεριφοράς δείχνει πόσο αποτρόπαια ήταν η συμπεριφορά σας», είπε ο δικαστής.

Ο Henke καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, οκτώ μηνών και 25 ημερών με περίοδο μη αναστολής τριών ετών και έξι μηνών που χρονολογείται από τις 23 Οκτωβρίου 2020.

Δείτε το βίντεο με την σύλληψη εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ