Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Κοιτάξτε να ξαναμπείτε σε ρυθμούς υποχρεώσεων σιγά-σιγά χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς και η μοναδική της όψη μέσα στην ημέρα είναι ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, δίνοντας στην Τρίτη μια καλή ροή χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις. Η όψη αυτή μας κάνει λίγο πιο δεκτικούς με τις αλλαγές και προσφέρει κι ένα πλαίσιο λίγο πιο σταθερό και γειωμένο που βοηθά για να επανέλθουμε μετά το Πάσχα στην καθημερινότητα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς δημιουργεί τάσεις φυγής, καθώς παίρνει θέση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκος είναι ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον. Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης δίνει έμφαση στους φίλους και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις, βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με την παρέα σας ή με κάποιους συνεργάτες σας μετά τη δουλειά και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς ακόμη κι αν δεν εργάζεστε το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά. Ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτή με κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας και να σας έρχονται στη μνήμη κάποιες δύσκολες στιγμές που πιθανώς περάσατε. Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας, έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ