Πρωτομαγιά: 3 ειδυλλιακοί προορισμοί με το ΙΧ σας - Νόστιμο φαγητό, ηρεμία και χαλάρωση

Εσείς που θα πάτε; 

Η Πρωτομαγιά είναι η ιδανική ευκαιρία για απόδραση, χαλάρωση και ηρεμία. 

Αν έχετε πάρει απόφαση λοιπόν, εσύ και η παρέα σου ή η οικογένειά σου πως θα αποδράσετε μακριά από όλους κι από όλα και είστε στη φάση που αναζητάτε τον προορισμό, τότε είστε στο σωστό μέρος. 

Το Manesis Travel σου προτείνει 3 προρισμούς για να περάσεις αξέχαστα.... 

Πρωτομαγιά στο AMALIA HOTEL NAFPLIO 4* στο Ναύπλιο με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 120€/ Βραδιά

Το Amalia Hotel Ναυπλίου βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, μόλις 2,5 χλμ. από το κέντρο της. Έχει χτιστεί με σεβασμό προς την αρχιτεκτονική και την παράδοση της πόλης, ένα νεοκλασσικό κτήριο με 170 δωμάτια που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους με φοίνικες και λουλούδια.

Ένα μοναδικό περιβάλλον που εξασφαλίζει ηρεμία και χαλάρωση, αντίθετα με τη βουή και τους θορύβους της πόλης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 170 άνετα δωμάτια και μία σουίτα που βρίσκονται σε τρία επίπεδα.

Η θέα των δωματίων μπορεί να είναι το Παλαμήδι, η θάλασσα ή οι καταπράσινοι κήποι. Παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και έπιπλα σε ανοικτά χρώματα με μπεζ ταπετσαρίες και πολύχρωμα υφάσματα. Όλα τα δωμάτια έχουν φυσικό φωτισμό και μπαλκόνι ή βεράντα στο ισόγειο είναι πλήρως κλιματιζόμενα προσφέροντας ένα όμορφο περιβάλλον ξεκούρασης.

Πρωτομαγιά στο AMALIA DELPHI 4* στους Δελφούς με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 108€/ Βραδιά

Πρωτομαγιά στο AMARONDA RESORT & SPA 4* στην Ερέτρια με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 140€/ Βραδιά

Καλωσορίσατε στο Amaronda Resort 4* Spa, στο μέρος όπου θα επαναπροσδιορίσετε την έννοια των διακοπών στην Εύβοια. Το παραθαλάσσιο, τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην ομορφότερη τοποθεσία της Ερέτριας, με θέα στον υπέροχο, αμμώδη κόλπο του Μαλακώντα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην ιδιωτική παραλία ή στην πισίνα, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη αύρα του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος και την ζεστή φιλοξενία μας.

Είτε αναζητάτε τον ιδανικό τόπο για τις οικογενειακές σας διακοπές στην Αθήνα, είτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών με φίλους ή με τον σύντροφό σας, το πανέμορφο ”καταφύγιο” μας έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Amaronda Resort & Spa προσφέρουν στον επισκέπτη το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσει και να απολαύσει στο έπακρο τις διακοπές του στην Ερέτρια. Στις επιλογές διαμονής που παρέχουμε περιλαμβάνονται εκλεπτυσμένα δωμάτια στο κεντρικό κτίριο, καθώς και κομψά bungalows στο ισόγειο του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ