Tina Kunakey - Vincent Cassel: Το look της ημέρας από την σύζυγο του σκληρού του σινεμά - φούξια oversized κοστούμι Valentino (φωτό)

Συνδύασε δύο από τα τοπ trends της σεζόν!

Η εμφάνιση της ημέρας πάει εύκολα στην Tina Kunakey που συνδύασε δύο από τα τοπ trends της σεζόν!

Ειδικότερα η 25χρονη καλλονή από την Βραζιλία μαζί με τον γοητευτικό σύζυγό της, τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel, ήταν ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν στο δείπνο που παρέθεσε ο Valentino, προς τιμήν των εγκαινίων του ιταλικού Pavilion.

Σε σχετική ανάρτηση διαβάζουμε πώς: «Για να γιορτάσει την #BiennaleArte2022 και το Ιταλικό Pavillion με την χορηγία του Valentino, ο οίκος προσκάλεσε λαμπερούς καλεσμένους και φίλους σε ένα αποκλειστικό δείπνο».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η νεαρή ηθοποιός φόρεσε ένα φούξια oversized κοστούμι, του διάσημου οίκου, σε φούξια χρώμα. Τόσο τα γυναικεία κοστούμια, όσο και το hot pink είναι μέσα στις τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celebsinvalentino

 

Είχε ολοκληρώσει το outfit της με γόβες και τοπ στο ίδιο χρώμα πετυχαίνοντας έτσι ένα άψογο μονοχρωματικό look. Παράλληλα την είδαμε με ισιωμένα τα μαλλιά της, αφού κανονικά είναι σγουρά και μάλιστα πολύ!

Κομψός και ο 55χρονος Cassel που εμφανίστηκε στο δείπνο με ένα επίσης oversized κοστούμι, το οποίο φόρεσε με λευκό πουκάμισο. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της showbiz, παρά τα 31 χρόνια που τους χωρίζουν. Και μπορεί ο Cassel να είναι γνωστός ώς ο «σκληρός» του σινεμά, ωστόσο γίνεται «αλοιφή» για τα μάτια της αγαπημένης του.

 «Όταν γνώρισα την Tina στο Biarritz, ήταν μόλις 18 ετών. Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Δεν διαλέγεις ποιον θα ερωτευτείς. Την επόμενη μέρα, όταν μου το είπε, ξαφνιάστηκα λίγο, αλλά σκέφτηκα ότι, λοιπόν, έτσι συμβαίνει» είχε πει ο Γάλλος σταρ στη Journal de France.

 

 

 

 

 

 

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Monica Bellucci και έχει μαζί της δύο παιδιά (την 11χρονη Léonie και την 17χρονη Deva).  Η Tina και ο Vincent υποδέχθηκαν την κόρη τους Amazonie τον Απρίλιο του 2019, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Bidart, στη νοτιοδυτική Γαλλία, τον Αύγουστο του 2018, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιούλιο του 2016, όταν η Tina τότε 19 ετών, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκείνη να είναι αγκαλιά με τον τότε 49χρονο ηθοποιό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ