Που έκαναν Πάσχα οι παρουσιάστριες της τηλεόρασης: Δούκισσα Νομικού, Φαίη Σκορδά, Καινούργιου, Τσιμτσιλή (φωτό)

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Τις ευχές τους για το Πάσχα έστειλαν μέσα από τα social media οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ξεκινάμε με την Δούκισσα Νομικού η οποία δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με παιχνιδιάρικη διάθεση, μαζί με τα πασχαλινά λαγουδάκια!

Φωτογραφίες: Instagram

«Οι λαγουδένιοι φίλοι μου και εγώ σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα! Χρόνια πολλά με αγάπη, ηρεμία, ισορροπία και πολλά μα πολλά χαμόγελα και αγκαλιές ??  Το Πάσχα είναι η γιορτή του φωτός και με επιστρέφει πάντα στην αθωότητα των παιδικών μου χρόνων. Το παιδί μέσα μας είναι η αλήθεια μας ✨Καλή Ανάσταση ??» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου από πλευράς της έστειλε καλοκαιρινές ευχές, από το Πόρτο Χέλι και το Nikki Beach Resort & Spa.

Φωτογραφίες: Instagram

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram φοράει ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό και γυαλιά ηλίου - καρδούλες, ενώ από πίσω της βλέπουμε την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή από την άλλη βρέθηκε στον αρχαιολογικό μουσείο της αρχαίας Κορίνθου.

«Μεγάλη χαρά και συγκίνηση μετά την ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο της αρχαίας Κορίνθου. Γνωρίζοντας καλύτερα την ιστορία και τον πολιτισμό μας συνειδητοποιούμε την διαδρομή μας σε αυτήν την χώρα!

Εδώ βρίσκεται το Βήμα του Αποστόλου Παύλου που δίδαξε τη σημασία της ανιδιοτελούς αγάπης» έγραψε σε σχετική ανάρτηση, με τους followers της να της στέλνουν τις ευχές τους για το Πάσχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Τέλος η Φαίη Σκορδά ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την λαμπάδα της και έγραψε στο post: «Χριστός Ανέστη ?Υγεία κ αγάπη ?».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ