Η Σία Κοσιώνη κρατάει ένα μικρό πουλάκι & εύχεται Καλή Ανάσταση: «Το Πάσχα είναι η γιορτή της ζωής!» (φωτό)

«Να τη ζούμε, να τη γιορτάζουμε»

«Καλή Ανάσταση» από την Κρήτη ευχήθηκε, μέσα από τα social media, η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ΣΚΑΪ, που βρίσκεται στα Χανιά για τις γιορτές, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατά ένα μικρό πουλάκι στα χέρια της.

Photo: Instagram

«Το Πάσχα είναι η γιορτή της ζωης! Να τη ζούμε, να τη γιορτάζουμε να την χορταίνουνε, να είμαστε ευγνώμονες για το μοναδικό αυτό δώρο, για την ομορφιά γύρω μας και για την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε.  Καλή Ανάσταση σε όλους! #easter #crete #greece» έγραψε στο post της η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος και ο δήμαρχος Αθηναίων έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Δήμο, ενώ ο άντρας της έχει αποκτήσει ακόμα τον Παύλο και την Δανάη, μαζί με την πρώην σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδου.

Μιλώντας πριν κάποιο καιρό στο περιοδικό «Glow» η Σία Κοσιώνη είχε πει μεταξύ άλλων για τον γιο της: «Είναι παντού, στον ΣΚΑΪ μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του.

Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς.

 

 

 

 

 

 

Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες.

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ