Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα μαζί με τον πατέρα του ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του (βίντεο)

Φέρεται να πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς και ο 56χρονος πατέρας του.

 

Πατέρας και γιος αναμένεται να οδηγηθούν στο Εισαγγελέα.

 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του 15χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος που πυροβόλησε πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, ο 15χρονος έμελλε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον φίλο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε καταλάθος.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ