Χαριτωμένος όσο δεν πάει: Ιδού ο πρίγκιπας Louis σε φωτό της μαμά του Kate Middleton - γελαστός & άτακτος

Έγινε 4 ετών!

Λίγες ημέρες μετά την προγιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έκλεισε τα 96 στις 21 Απριλίου, ο πρίγκιπας Louis γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Σήμερα 23 Απριλίου ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έγινε τεσσάρων ετών και με την αφορομή αυτή δημοσιεύτηκαν από την βασιλική οικογένεια, φωτογραφίες του μικρού royal, τις οποίες και τράβηξε η μαμά του.

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν αποκτήσει ακόμα τον 8χρονο πρίγκιπα George (τρίτος στη σειρά διαδοχής μετά παπού του πρίγκιπα Κάρολο και τον μπαμπά του) και υην 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte.

Στις εικόνες λοιπόν βλέπουμε τον μικρότερο της οικογένειας, χαμογελαστό αλλά και ατακτούλη, να τρέχει και να παίζει φορώντας ένα γκρι πουλοβεράκι με αστεράκια και ένα τυρκουάζ παντελονάκι. 

Φωτογραφίες: Instagram

Χαριτωμένος, όσο δεν πάει, ο πρίγκιπας Louis πόζαρε στον φακό της μαμά του, στους αμμόλοφους του Νόρφολκ, που είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο για τους τουρίστες που συρρέουν στην βρετανική κομητεία κάθε καλοκαίρι. Σε μια από τις φωτογραφίες ο royal κρατά μια  πορτοκαλί μπάλα του κρίκετ. 

Σύμφωνα με το metro.co.uk ο προπάππους του, πρίγκιπας Φίλιππος, ήταν δεινός παίκτης του κρίκετ και θαυμαστής του παιχνιδιού και διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος του MCC.

Ο William και η Kate περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους μακριά από το Λονδίνο στο σπίτι τους στο Νόρφολκ, στο Anmer Hall, στο κτήμα της Queen's Sandringham, το οποίο βρίσκεται κοντά στην ακτογραμμή της κομητείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My London (@mylondonnews)

Το μικρότερο παιδί του ζεύγους είναι το πέμπτο στη σειρά διαδοχής και γεννήθηκε την Ημέρα του Αγίου Γεωργίου, στις 23 Απριλίου 2018, στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary's στο Paddington του Λονδίνου. Βαφτίστηκε Louis Arthur Charles σε ηλικία 11 εβδομάδων, από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury Justin Welby στο Chapel Royal, στο παλάτι του St James.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο νεαρός πρίγκιπας φοιτά στο νηπιαγωγείο Willcocks κοντά στο σπίτι του στο Kensington Palace για περισσότερο από ένα χρόνο και είναι πιθανό να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τους φίλους του από το σχολείο και την οικογένειά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE SPOSE (@elle_spose)

Ο louis έχει εμφανιστεί σπάνια δημόσια και μια από τις πιο σημαντικές επίσημες εξόδους του ήηταν όταν μαζί με τα αδέλφια του και τους γονείς του παρακολούθησαν μια ειδική παράσταση παντομίμας στο Palladium Theatre του Λονδίνου τον Δεκέμβριο του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ