Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή μάτια του γοητευτικού συζύγου της - Κρατώντας τα πατουσάκια της Αλεξάνδρας (φωτό)

Είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της... 

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένια... Η κορούλα τους, Αλεξάνδρα τους χαρίζει καθημερινά στιγμές ευτυχίας. 

Η παρουσιάστρια έχει εκδηλώσει με λόγια αγάπης πολλές φορές τον έρωτά της αλλά και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του συζύγου της. 

Σήμερα η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ο επιχειρηματίας φιλάει τα πατουσάκια της 4χρονης Αλεξάνδρας, η οποία είχε τα γενέθλιά της στις 13 Απριλίου. 

Όπως θα δείτε στο κλικ φαίνονται τα υπέροχα μπλε μάτια του άντρα της, ενώ στην ανάρτηση η ίδια γράφει: ''Αυτό που αντικρίζεις πρώτα όταν ξυπνάς, αυτό που σκέφτεσαι πρώτα, καθορίζει κ το υπόλοιπο της ημέρας σου.
Σκέψου κάτι όμορφο, Δες κάτι όμορφο Κ πες καλημέρα! Καλημέρα !!!''. 

Να σημειώσουμε πως πρίν λίγες ημέρες η Ελεονώρα έκανε μια ανάρτηση από την γέννηση της κόρης της. 

Την λεζάντα συνόδευσε με το εξής μηνυμα: ''Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 ώρα 05:28 η ώρα που γεννήθηκες κ μαζί σου ξαναγεννήθηκα κ γώ! Η πρώτη σου φωτογραφία … να τη!

Αμέσως μόλις σε κράτησα στην αγκαλιά μου! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όλα όσα είσαι. Ένα σπουδαίο, υπέροχο , μοναδικό πλάσμα. Μικρό γλυκό μου μπιρμπιλονι , σου ευχομαι να είσαι υγιής, ευτυχισμένη, γεμάτη χαρά κ ενθουσιασμό για τη ζωή…

Είμαι η πιο τυχερή, γιατί είμαι η μαμά σου!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ