Πασχαλινή έκπληξη! Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει μία σφιχτή αγκαλιά στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Τα χαμόγελα της Προέδρου

Η selfie που δημοσίευσε ο ηθοποιός... 

Επίσκεψη τιμής στον θρακικό ελληνισμό πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς βρέθηκε, τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, στο χωριό Πτελέα, στο Τρίγωνο του Έβρου, που συνορεύει με την Τουρκία και τη Βουλγαρία, τιμώντας ταυτόχρονα τη μνήμη των προγόνων των σημερινών κατοίκων που έφτασαν πρόσφυγες στην περιοχή από τη Μικρά Ασία.

«Βρίσκομαι εδώ, στον βόρειο Έβρο, για να τιμήσω τον θρακικό ελληνισμό που συνεχίζει την πορεία του μέσα στο χρόνο, με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Για να τιμήσω τη μνήμη των προγόνων των σημερινών κατοίκων που πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία έφτασαν εδώ και μετέτρεψαν το συλλογικό πόνο σε πνοή ζωής. Τους μνημονεύουμε με τιμή και περηφάνια και εμπνεόμαστε από το θετικό πνεύμα και το ακατάβλητο φρόνημά τους», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Στην Θράκη βρέθηκε επίσης και ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, όπου και έβγαλε μια selfie με την Πρόεδρο. Την αγκάλιασε σφιχτά και έγραψε στην λεζάντα της φωτό: ''Next step love.... Έβρος.....''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ