Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έχουμε μπροστά μας μια ωραία μέρα, που η ενέργεια θα κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και εμπόδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω τη Μεγάλη Παρασκευή και συναντά τον Ουρανό το πρωί σε μια θετική όψη τριγώνου δημιουργώντας την κατάλληλη προϋπόθεση να έχουμε μπροστά μας μια ωραία μέρα, που η ενέργεια θα κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και εμπόδια.

Αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο στην πορεία που η Σελήνη θα συναντήσει τον Ερμή σε τρίγωνο και σε εξάγωνα την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία, όλες θετικές όψεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τη Μεγάλη Παρασκευή συναντά σε αρμονικές όψεις μια πλειάδα πλανητών δημιουργώντας πιο θετική ατμόσφαιρα στη μέρα. Βέβαια είναι μια Σελήνη που αφορά περισσότερο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τα θέματα της καριέρας κι έτσι κάποιοι μπορεί να εργάζεστε σήμερα ή κι αν δεν συμβαίνει αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας να έχετε τη δουλειά, τις οικονομικές σας απολαβές και γενικότερα τα σχέδια για τη καριέρα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Μεγάλη Παρασκευή βρίσκει το πλανητικό σκηνικό να εναρμονίζεται με το γήινο στοιχείο σας και νιώθετε την ενέργεια να ρέει. Πάντα όταν έχουμε πλανήτες που σχηματίζουν αρμονικές όψεις στο στοιχείο μας, στην προκειμένη σε ζώδια της γης όπως το δικό σας αλλά και του φιλικού σας στοιχείου του νερού, οι μέρες κυλούν πιο όμορφα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά μας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τόσους πλανήτες σε ζώδια της γης και του νερού η αλήθεια είναι ότι τα ζώδια του αέρα, όπως το δικό σας, νιώθουν ότι βρίσκονται λίγο έξω από τα νερά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας. Ίσως δεν νιώθετε τόσο ευδιάθετοι, πιθανώς έχετε διάφορα πράγματα που σας αγχώνουν περισσότερο αυτή τη περίοδο, όπως είναι τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας, και δεν μπορείτε να συντονιστείτε τόσο στο θρησκευτικό πνεύμα της ημέρας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ