Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με ευχάριστα συναισθήματα, μας χαρίζει ζωντάνια & βοηθά να έχουμε αρμονικές σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Πιο παραγωγική και πιο σταθερή η Μεγάλη Πέμπτη για όλους, καθώς η Σελήνη περνά στον γήινο Αιγόκερω στις 06:52 το πρωί. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας, πιέζοντας μας με κάθε τρόπο να γίνουμε πιο αποδοτικοί, πιο παραγωγικοί, αλλά και πιο ρεαλιστές. Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ταύρο, μια θετική όψη που δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, μας χαρίζει ζωντάνια και βοηθά να έχουμε αρμονικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Λίγο κουραστική η Μεγάλη Πέμπτη αγαπητοί μου Κριοί, καθώς έρχεστε ενώπιον των υποχρεώσεων σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και χρειάζεται να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να μην τις κουβαλάτε σπίτι Πασχαλιάτικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ζητά την απόλυτη συγκέντρωση σας σε αυτά που έχετε να κάνετε από πλευράς υποχρεώσεων και το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να είστε πολύ αποδοτικοί. Η Μεγάλη Πέμπτη είναι μια θετική μέρα για να δείτε και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας στη δουλειά ή γενικότερα στη ζωή σας και πιθανώς να τροποποιήσετε τη στάση σας για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Αιγόκερω αναζωπυρώνει τις ανησυχίες σας σχετικά με κάποια πρακτικά οικονομικά ζητήματα και σας κάνει να αμφιταλαντεύεστε σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε. Από την άλλη, ίσως κάποιος σας πιέζει κάποια κουμπιά σε συναισθηματικό επίπεδο, παρόλα αυτά θα είστε πιο ήρεμοι σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και θα μπορείτε να σκεφτείτε με περισσότερη λογική και σαφήνεια και να καταλήξετε σε κάποια απόφαση

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ